‘Casa de nines, 20 anys després’

La Nora, la protagonista de Casa de nines, truca a la porta que va tancar vint anys enrere. Aquest és el punt de partida de la peça escrita per Lucas Hnath, una obra que reprèn la història del personatge més cèlebre d’Ibsen. El reconegut dramaturg nord-americà es pregunta què passaria si, vint anys després de deixar el marit i els fills, la Nora tornés a casa per demanar el divorci.

En el text de Hnat, la porta es converteix en un personatge més, i en traspassar-la, la protagonista haurà d’assumir les conseqüències dels seus actes i es veurà obligada a defensar les seves eleccions.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Se celebra a:
Teatre Romea.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Es venen les entrades a:
Teatre Romea. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).


Segur que encara recordeu el final de Casa de nines, una de les creacions més conegudes d'Ibsen. És un drama prefeminista ambientat a Noruega en el qual la Nora, protagonista de la història, no acceptava representar el paper assignat a les dones del seu temps i ser tractada com una pertinença més, una nina en mans del seu marit.

En aquest text, Hnath converteix la porta a la qual truca la Nora al principi de la funció en un personatge més. En traspassar-la per tal de demanar al seu marit que signi els papers del divorci, la protagonista es veurà obligada a defensar les seves eleccions davant dels habitants de la casa i a assumir les conseqüències que els seus actes van tenir en la vida dels qui havien estat els seus familiars directes.

Autoria: Lucas Hnath.
Traducció: Helena Tornero.
Direcció: Sílvia Munt.
Interpretació: Emma Vilarasau, Ramon Madula, Isabel Rocatti i Júlia Truyol.
Escenografia: Enric Planas.
Vestuari: Mercè Paloma.
Disseny de la il·luminació: David Bofarull.
Espai sonor: Jordi Bonet.
Ajudantia de direcció: Daniela Feixas.
Producció: Teatre Romea.

Teatre Romea

Adreça:
C Hospital, 51
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Teatre Romea
Quan
Del 25/06/2019 al 04/08/2019.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any