“El pop d’una nit d’estiu”

Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Clara Peya, Ramon Mirabet, Núria Graham, Joan Colomo, Ferran Palau, Judit Neddermann, Pavvla… són alguns dels tretze artistes que durant una nit ompliran el Teatre Grec amb música pop-rock en un concert en què cada artista interpretarà una cançó. I ho faran acompanyats de la GIOrquestra, una formació orquestral composta per una trentena de músics i dirigida per Marc Timón.

Es tracta d’un concert irrepetible i d’una bona ocasió per gaudir del talent artístic català.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Teatre Grec. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Tretze artistes de primera, trenta instrumentistes en escena, prop de noranta minuts de música, la fresca nocturna del mes de juliol... Això és el somni d'una nit d'estiu, com a mínim, per als amants del pop i el rock.

Què us suggereix l'estiu? Per a alguns aquesta paraula és sinònim de temps lliure, de vacances, d'històries d'amor, d'estones compartides amb els amics. I per a molts d'altres, vol dir... festa major! Per una nit, el Teatre Grec es converteix en una mena de gran plaça, l'escenari d'una nit de música i cançons, un espai on celebrar el talent d'artistes prou coneguts a casa nostra que, per una vegada, pugen plegats a l'escenari. El club TR3SC munta un concert col·lectiu irrepetible que convoca tretze artistes de pop-rock acompanyats d'una formació orquestral en directe, la GIOrquestra, formada per una trentena de músics i dirigida per Marc Timón. Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Ramon Mirabet, Joan Colomo, Ferran Palau, Judit Neddermann, Pavvla... Són només alguns dels noms que escoltareu interpretant un tema cadascun. Un concert diferent i irrepetible que condueix l'actriu i periodista Sara Loscos i que cap amant del pop i el rock fet a Catalunya no s'hauria de perdre.

Una producció del Club TR3SC.

Conducció i presentació: Sara Loscos Direcció musical de l'orquestra i arranjaments: Marc Timón Interpretació musical: GIOrquestra i 13 intèrprets de l´univers pop rock

Teatre Grec

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatre Grec
Quan
25/07/2019

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any