"Grec'19" Festival de Barcelona - Grec Montjuic: Concert "The Matthew Herbert Brexit Big Band"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Teatre Grec. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


L'activació de l'article 50 que permet la desconnexió de la Gran Bretanya del Tractat de la Unió Europea ha donat origen a un disc que no només és una reacció musical al Brexit, sinó que també expressa què vol dir avui ser britànic.

El Grec Festival de Barcelona i el festival Sónar tornen a liderar una nit conjunta que té com a gran protagonista l'artista i productor de música electrònica Matthew Herbert. Ve a presentar un àlbum que va ser pensat per aparèixer el 29 de març, el mateix dia que el seu país tenia previst abandonar la Unió Europea. I és que el disc ha estat creat amb la col·laboració de més de mil músics i cantants de tot Europa i constitueix una reacció a l'episodi històric que vivim i que va arrencar el 2016 amb la dramàtica votació del Brexit que ha canviat per sempre més el destí de tot el continent. El treball de Herbert inclou setze pistes que volen ser una mena de resum sonor del que significa ser britànic. És, a la vegada, un recorregut per Anglaterra on ressonen melodies elegíaques, el so dels avions de la Segona Guerra Mundial i el motor del turisme europeu Ford Fiesta, però també sons que fan pensar en ports buits i en fàbriques que estan sent enderrocades... Al disc hi ha col·laboracions d'artistes destacadíssims, entre els quals el compositor experimental americà Arto Lindsay o el multiinstrumentista Merz, però també textos de la dramaturga britànica Caryl Churchill, coneguda per la seva denúncia dels abusos del poder i l'òptica feminista de les seves creacions, de l'escriptor romàntic Percy Shelley, del poeta metafísic del segle xvi John Donne... i fins i tot de membres de l'UKIP (United Kingdom Independence Party), un dels principals promotors del Brexit.

Lidera la formació que porta a escena aquests sons (i que anteriorment tenia com a nom Orquestra del Brexit) Matthew Herbert, que tant fa de compositor i productor com escriu llibres. És una de les figures més prominents de la música electrònica europea que ha signat treballs com el recent A Nude, banda sonora d'un dia sencer d'activitat humana a partir dels sons que produeix un únic cos.

Una producció del Grec 2019 Festival de Barcelona i el festival Sónar.

Autoria: Matthew Herbert Direcció musical de la formació coral: Esmeralda Conde Ruiz Direcció de la banda: Pete Wraight Interpretació musical: Més d'un miler de cantants i intèrprets musicals de tot Europa Producció executiva: Hugh Jones, Karen Sutton

Teatre Grec

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatre Grec
Quan
21/07/2019

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any