‘Polzet’

Un pare i un fill, una relació marcada per l’abandonament del protagonista i un clar paral·lelisme entre el món retratat per Perrault i el món d’avui. Aquests són els ingredients principals de l’obra escrita per Iñaki Rikarte, traduïda al català per Anna Manso i interpretada per Zum-Zum Teatre.

Jesús Agelet i Ramon Molins interpreten un pare i un fill capaços de fer riure els més petits i emocionar els adults en una obra pensada especialment per als pares i mares i la canalla. Com els contes clàssics, aquesta versió de l’obra de Perrault ens acosta temes complexos i fonamentals de la vida humana com la relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat o l’abandonament.

Polzet es pot veure al Mercat de les Flors en el marc del Festival Grec.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Nova versió d'una història clàssica per a nens i nenes sobre un nen remenut i els seus germans abandonats al bosc, especialment pensada per ser vista pels pares i mares i la canalla.

Diuen que els contes són una invenció humana pensada per fer dormir els menuts i despertar els adults que els escolten. I és cert que moltes històries de les que s'expliquen pensant a entretenir la canalla amaguen missatges importants sobre el món en el qual hauran de viure. Són missatges que, convertits en clàssics, salten de generació en generació oferint lliçons de vida sota la forma d'un divertiment. Alguns d'aquests contes van ser escrits fa molt de temps però encara conserven la capacitat de parlar-nos sobre temes que ens afecten. És el cas de Polzet, la història eterna del nen menut, maltractat i ignorat, que salva els seus germans d'una mort segura i, de passada, assegura l'economia domèstica per sempre més. La relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat i l'abandonament són temes que apareixen en aquesta història.

La companyia basca Teatro Paraíso la va dur a escena fa uns anys amb el títol de Pulgarcito, posant l'accent en l'abandonament del protagonista i establint clars paral·lelismes entre aquesta història i el món d'avui. Zum-Zum Teatre produeix la versió catalana d'aquest espectacle concebut a partir de la relació entre un pare i el seu fill i que, per tant, està especialment adreçada a pares i fills, mares i filles o les combinacions que vulgueu fer!

Una producció de Zum-Zum Teatre.

Autoria i direcció: Iñaki Rikarte Traducció: Anna Manso Interpretació: Jesús Agelet i Ramon Molins Composició musical: Iñaki Salvador Escenografia, vestuari i objectes: Ikerne Gimenez Disseny de la il·luminació: Esteban Salazar Direcció tècnica: Sergio Sisques Arranjaments del vestuari: Olga Cuito Adaptació de l'escenografia: Joan Pena Ajudantia de direcció: Tomás Fernández Administració: Pili Espada Coordinació i logística: Begonya Ferrer Producció executiva: Txell Burgues

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 59
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 23/07/2019 al 24/07/2019.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any