‘Titus Andrònic’

Ara fa deu anys del naixement d’una companyia que posa Shakespeare a l’abast de tots els públics. I celebra l’aniversari portant al Festival Grec 2019 un programa doble que rellegeix les obres del bard.

Parking Shakespeare s’endinsa ara en el món de la tragèdia shakespeariana amb una de les creacions més controvertides i violentes de l’autor, Titus Andrònic.

L’obra ha estat criticada per la seva estructura grollera i el seu caràcter extremament sanguinari, i fins i tot hi ha qui ha posat en dubte que fos obra de Shakespeare, però segueix sent un títol tan intens com imprescindible.

El muntatge, dirigit per Israel Solà, de La Calòrica, proposa una relectura de l’obra que posa l’accent en el despropòsit de la cultura de la venjança, que ja és una part inherent de la societat on vivim.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Teatre Grec. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).


Ara fa deu anys del naixement d'una companyia que posa Shakespeare a l'abast de tots els públics. Celebren el seu aniversari portant a escena durant el Festival un programa doble que rellegeix les obres del bard.

El Teatre Grec, amb un aforament més reduït del que és habitual, esdevé un espai tan íntim com l´espiral dels til·lers del parc de l'Estació del Nord on la companyia Parking Shakespeare porta un decenni representant cada estiu a l'aire lliure obres del dramaturg anglès. Amb motiu del seu aniversari, aquest col·lectiu teatral convida directors i directores a posar en escena muntatges, alguns dels quals ja representats per la companyia i d'altres no. I és que, si fins ara el repertori de Parking Shakespeare apuntava a les comèdies shakespearianes, en aquesta nova etapa s'endinsen també en el món de la tragèdia. Ho fan amb una de les creacions més controvertides i violentes de l'autor, Titus Andrònic. L'obra ha estat criticada per la seva estructura grollera i el seu caràcter extremament sanguinari, i fins i tot hi ha qui ha posat en dubte que fos obra de Shakespeare, però segueix sent un títol tan intens com imprescindible. Ara, Israel Solà, director a la companyia teatral La Calòrica, ens proposa una nova lectura d'una obra que és pura desmesura, una relectura que posa l´accent en el despropòsit d'aquesta cultura de la venjança que sembla moure els personatges i que ja és part inherent de la societat en la qual vivim.

Una producció de Parking Shakespeare.

Amb la col·laboració del Grec 2019 Festival de Barcelona.

Autoria: William Shakespeare Traducció: Salvador Oliva Direcció, adaptació i dramatúrgia: Israel Solà Interpretació: Marçal Bayona, Ricard Boyle, Òscar Castellví, Mireia Cirera, Ester Cort, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Marc Joy, Georgina Latre, Eleazar Masdeu, Xavi Soler Producció i comunicació: Aina Puig Producció executiva: Aina Bujosa Direcció artística: Pep Garcia-Pascual

Teatre Grec

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatre Grec
Quan
31/07/2019

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any