"Grec'19" Festival de Barcelona - Grec Montjuïc: Grec en família

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.
Es venen les entrades a:
Teatre Grec. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici.


Les tardes més divertides del Grec es viuen en família. El Festival torna a acollir una festa per a tots els públics amb música, espectacles, jocs i tallers. Tres festivals per a nens i nenes col·laboren per tal de crear un paradís de talla menuda.

Pares i mares, tiets i tietes, avis i àvies, padrins i padrines... A tots ells, i en especial a la canalla a què acompanyen, estan dedicades les propostes que trobareu repartides pel Teatre Grec i els jardins del recinte, altrament dit "roserar Amargós". Aquí i allà hi haurà propostes especialment pensades perquè viviu una tarda sencera gaudint amb la màxima intensitat de les arts més grans adreçades als públics més petits. I és que aquí s'organitzen concerts de petit format, espectacles teatrals, molts tallers i alguns jocs que tenen relació amb el món de l'espectacle i la cultura. Segur que uns quants dels nens i nenes que participin en la trobada acabaran desenvolupant una afició artística...

I és que després de participar en aquesta festa, potser trobaran o no una vocació però segur que tornaran a casa esgotats i feliços. Se n'encarreguen el Grec Festival de Barcelona i tres festivals adreçats al públic de talla menuda: el "FLIC" (Festival de Literatures i Arts infantil i juvenil), el festival de música per a nens i nenes "Petits Camaleons" i el festival d'arts escèniques "El Més Petit de Tots". No us ho perdeu, que passaran llista!

Teatre Grec

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatre Grec
Quan
14/07/2019

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any