"Grec'19" Festival de Barcelona - Grec Montjuïc: Trilogia "#PUNK" , "100%POP" i "*N!GGA" , de Nora Chipaumire

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Hiroshima.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Sala Hiroshima. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


El dilluns, 8 de juliol, a "#PUNK" (pronuncieu "Hashtag Punk") i amb el públic dempeus a la sala al voltant dels artistes, com si fóssim en un concert, explorarà de la mà de l'autora de "Horses" el refús d'aquest gènere musical a l'statu quo i es preguntarà si existeix realment el futur o si el futur és, simplement, el que vivim avui.

Després d'una pausa de mitja hora, podrem veure el segon lliurament de la trilogia. La figura de Grace Jones és la protagonista d'un soliloqui protagonitzat per una noia que descobreix la música i la figura d'aquesta cantant nascuda a Jamaica. I, de fet, els covers o versions de temes de l'artista són el nucli de "100% POP" ("One hundred percent pop"), la segona part d'un espectacle inclassificable.

Dimarts 9 de juliol, amb "*N!GGA" (pronuncieu "Star Nigga"), aquest cop amb el públic assegut a la sala, Nora Chipaumire ens transporta a "Kinshas"a de la mà del cantant i animador Rit Nzele i en un decorat que recorda aquells patis del darrere de la capital congolesa on les bandes locals conviden els veïns i veïnes per posar a punt els seus nous treballs i enregistrar material audiovisual per tal de promocionar-los.

Sala Hiroshima

Adreça:
C Vila i Vilà, 61*67
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Sala Hiroshima
Quan
Del 08/07/2019 al 09/07/2019.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any