"Grec'19" Festival de Barcelona - L'Antic Teatre, al Grec: Espectacle "A Nation is Born in Me" , a càrrec de Søren Evinson

Horaris

Altres

Se celebra a:
Antic Teatre - Espai de Creació.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Antic Teatre - Espai de Creació. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Innovadors, arriscats, contemporanis i crítics... Així són els espectacles que programa l´Antic Teatre tot l´any. Durant el Grec, aquest escenari ens ofereix una oportunitat única per donar un cop d´ull a l´escena més nova.

Ajuntar-se amb molta gent per fer alguna cosa, sentir plaer, exercir el poder, excloure els altres... A Nation Is Born in Me explora com aquests elements, i alguns altres, treballen entre si per enfortir-se. La performance construeix un paisatge escènic que tradueix les dinàmiques que operen en els moviments nacionalistes i identitaris renascuts a l´Europa del segle XXI, i les combina amb polítiques d´identitat, cultura mediàtica i cultura esportiva, provocant una estranya proximitat entre unes estètiques aparentment contràries.

És un espectacle de Søren Evinson, autor, director i intèrpret format a l´Institut del Teatre de Barcelona i a la Central School of Speech and Drama de la Universitat de Londres. Aquesta és la primera peça que ha concebut en solitari, en la qual combina materials coreogràfics amb la paraula i el cant.

Una coproducció de TNT - Terrassa Noves Tendències, Le Phénix Valenciennes (França), Antic Teatre (Barcelona) i Kulturfabrik (Luxemburg).

Amb el suport del Graner, centre de creació, Mercat de les Flors, Konvent.0, L´Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu (Sabadell), Teatre Enjòlit i Generalitat de Catalunya.

S´adverteix als espectadors i espectadores que aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica.

Concepció, autoria, creació i interpretació: Søren Evinson Composició musical: Daniel Papell Acompanyament artístic: Florine Lindner Vestuari: Samara Scott Construcció de l´objecte escènic: Charlie Hope Disseny de la il·luminació: Julia Bauer Acompanyament de producció: Marine Budin

Antic Teatre - Espai de Creació

Adreça:
C Verdaguer i Callís, 12
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Antic Teatre - Espai de Creació
Quan
Del 24/07/2019 al 28/07/2019.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any