III Jornades de Reactivació Econòmica Barcelona React 2023

Persones expertes, representants del sector i líders locals i internacionals reflexionen sobre els projectes de Barcelona i el seu futur econòmic.

Seguint el full de ruta del Barcelona Green Deal, estem fent una ciutat adaptada als reptes de la transició econòmica verda i digital. Amb projectes, iniciatives, equipaments i serveis localitzats en tots els districtes.

Les Jornades de Reactivació Econòmica React són una invitació a tothom per pensar i participar en aquesta gran aventura. Què espereu per apuntar-vos-hi?

Programa*

*Traducció simultània disponible (català/castellà/anglès) a les sessions a l’auditori.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.

Les Jornades de Reactivació Econòmica REACT són un espai de trobada dels sectors econòmics de Barcelona, persones expertes i líders locals, nacionals i internacionals per reflexionar sobre els projectes que la ciutat està desenvolupant i sobre el futur econòmic per a la dècada vinent, que l'Ajuntament de Barcelona organitza des del 2021.

La tercera edició de les jornades se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de març de 2023 al Disseny Hub de Barcelona. Les diferents sessions debatran sobre com els grans projectes i les accions que s’estan executant estan donant forma a la Barcelona que volem per al 2030: innovadora, sostenible i equitativa.

Seguint el full de ruta que és el Barcelona Green Deal, estem fent una ciutat adaptada als reptes de la transició econòmica verda i digital. Amb projectes, iniciatives, equipaments i serveis localitzats en tots els districtes. Les Jornades de Reactivació Econòmica REACT són una invitació a tothom a pensar i participar en aquesta gran aventura. A què esperes per apuntar-te?

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Des de 28/03/2023 al 30/03/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any