Jazz & Food

Accés per Rambla/Colom

El Festival Internacional de Jazz de Barcelona s’inaugurarà al Moll de la Fusta amb el Jazz & Food, un esdeveniment popular que combina la gastronomia i la música.

L’oferta gastronòmica inclou cuina d’arrels, de casa nostra i de l’Argentina, Mèxic, el Japó i Itàlia, a través de l’oferta de més de trenta food-trucks.

En la part musical el Jazz & Food aposta per la vitalitat de l’escena catalana, pels músics que viuen a Barcelona, en una proposta basada en un sentit ampli del concepte del jazz i de totes les músiques afins.

El Jazz & Food 2019 celebrarà el centenari de Save The Children oferint diverses possibilitats de col·laborar amb aquesta organització.

La programació inclou tallers musicals per a infants, el concert del 100 aniversari de Save the Children amb la Cia Roger Canals, així com les actuacions de Son de la Rambla, Carosones, The Secret Investments, Koko Davis & The Tonics i Itaca Band.

Horaris


Per tercer any consecutiu, el nostre Jazz & Food, la inauguració popular del festival de jazz, torna al Moll de la Fusta. En la part gastronòmica, cuina d´arrels, des de l´Argentina i Mèxic fins al Japó i Itàlia, passant naturalment pels sabors de casa nostra, els gelats i les postres amb més de 30 food-trucks. En la part musical, com sempre, el Jazz & Food aposta per la vitalitat de l´escena catalana, pels músics que viuen a Barcelona, entenent en un sentit ampli el concepte jazz i totes les músiques afins.

Després d´haver col·laborat amb diverses entitats solidàries durant les seves diferents edicions, el Jazz & Food 2019 està dedicat a la celebració del centenari de Save The Children, una organització indispensable que fa una feina lloable arreu del món per la protecció dels nens. Hi hauran diverses formes de col·laborar-hi, des de l´adquisició del got soildari fins a donatius en la compra d´entrades pel Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, entre d´altres. Tantmateix, Save The Children organitzarà tallers matinals infantils i un espectacle per celebrar els seus 100 anys. Parlant d´aniversaris, el Port de Barcelona també arriba enguany als 150 anys, i el Jazz & Food s´afegeix als actes commemoratius de tan important onomàstica.

Com l´any passat, serà una marató melòmana de 12 hores amb propostes de tots els colors per fer del Jazz & Food 2019 una jornada memorable i plena de bones vibracions.

PROGRAMACIÓ:

MINIMÚSICA Tallers per nens
CONCERT 100 ANIVERSARI SAVE THE CHILDREN amb CIA ROGER CANALS
SON DE LA RAMBLA
CAROSONES
THE SECRET INVESTMENTS
KOKO DAVIS & THE TONICS
ITACA BAND

Moll de la Fusta

Adreça:
Moll Bosch i Alsina, 2
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08039
Població:
Barcelona
On
Moll de la Fusta
Quan
28/09/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any