Jean Bouin 2018

Enguany la cursa clàssica de l’atletisme amateur i professional arriba a la 95a edició.

Des del 1920 més de mig milió d’atletes han participat en aquesta cursa, que va ser de les primeres competicions europees a celebrar-se dins d’una ciutat. D’ençà d’aleshores s’ha convertit en una cita ineludible per als amants de l’atletisme a la ciutat de Barcelona.

La Jean Bouin consta d’un total de tretze curses de diverses categories i distàncies: per a escolars, veterans i federats, una cursa de 10 quilòmetres i una de 5 quilòmetres.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Diari El Mundo Deportivo. Incripcions on-line al web www.jeanbouin.cat: fins les 23.59 h del dia 22 de novembre


Cursa Open 10Km
- Cursa oberta a tots els corredors populars (+ 18 anys)
- Els corredors dels 16 i 17 anys d´edat que vulguin participar han de presentar l´autorització signada per pares o tutors legals. Edats inferiors (14 i 15) s´han d´inscriure en el circuit de la categoria escolar / federat corresponent.
- El temps màxim per fer la cursa de 10k és de 1 h 20 minuts

Cursa Open 5Km Jean Bouin
- Poden participar els/les atletes populars a partir dels 14 anys d´edat.
Els corredors de 14 a 17 anys d´edat que vulguin participar han de presentar l´autorització signada pels pares.
- El temps màxim per fer la cursa de 5k es de 40 minuts.

Inscripcions on line: fins les 23.59 h del 20 de novembre de 2018, al web www.jeanbouin.cat o fins que el número d'inscrits arribi a 10.000 participants.

La Fira del Corredor

Recollida de dorsals i xips oficials, Samarreta Tècnica Mizuno i bossa d´obsequis dels col·laboradors als titulars propietaris de la inscripció

Per a recollir dorsals i xips els titulars de la inscripció amb el DNI o bé amb autorització del titular, valgui fotocòpia amb DNI amb signatura de conformitat i comprovant d´inscripció.

Per recollir el dorsal s´ha de reservar dia i franja horària (divendres de 10 a 15h), (divendres de 15 a 20h), (dissabte de 10 a 15h) i (dissabte de 15 a 20h).

Ubicació: Pavelló de la Mar Bella (Av. Litoral, 86-96 – Barcelona). Accés al recinte per la rampa del moll de càrrega del pavelló del CEM la Mar Bella.

Horari: Divendres 23 Novembre (10h-20h) – Dissabte 24 Novembre (10h-20h). Aquest any la Fira del Corredor es farà al Pavelló de la Mar Bella. Si veniu amb cotxe, podreu aparcar al parking gratuït que trobareu als voltants del recinte.

No es lliuraran dorsals diumenge al matí.

Recorreguts:

Cursa Open: Urbà (Circuit urbà 5km): Sortida: Av. Rius i Taulet / Av. Maria Cristina · Lleida · Tamarit · Entença · Gran Via · Plaça Tetuan · Passeig de Sant Joan · Àusias Marc · Bruc · Ronda Sant Pere · Passeig de Sant Joan · Arribada en el parc central passat 100 metres de l´Arc de Triomf, davant del Palau de Justícia.

Cursa Open: Urbà (Circuit 10 km): Sortida: Av. Rius i Taulet / Av. Maria Cristina · Lleida · Tamarit · Entença · Gran Via · Plaça Tetuan · Passeig de Sant Joan · Àusias Marc · Bruc · Ronda Sant Pere · Passeig de Sant Joan · Passeig Lluís Companys · Passeig Pujades · Passeig Picasso · Av. Marquès de L´Argentera · Passeig Isabel II · Pl. Portal de La Pau · Passeig Josep Carner · Pl. de les Drassanes · Av. Paral·lel -Calabria· Tamarit · Lleida · Carrer Maria Montessori· Guàrdia Urbana · Av. Rius i Taulet abans Av. Maria Cristina · Línia d´arribada.

Circuit Jean Bouin (professionals): Parc de Montjuïc (recorregut de 3.450 metres): Av. Reina Maria Cristina (davant la pl. de l´Univers) – av. Rius i Taulet – c. Guàrdia Urbana – pg. Santa. Madrona – av. dels Montanyans (per darrera del Palau Nacional) – Mirador del Palau Nacional – av. dels Montanyans – pl. Sant Jordi – av. Francesc Ferrer i Guàrdia – av. Reina Maria Cristina – línia d´arribada.

Recorregut urbà

Adreça:
Av Rius i Taulet, 12
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Recorregut urbà
Quan
25/11/2018

Telèfon

Telèfon de l'acte:
93 301 66 61

Web

Web:
www.jeanbouin.cat
Web inscripcions:
www.jeanbouin.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any