Jethro Tull

Coetanis de grups com Led Zeppelin i Pink Floyd, Jethro Tull és una de les bandes imprescindibles per entendre l’evolució del rock durant les darreres dècades.

Després d’iniciar-se en el rock dur i el blues elèctric de finals dels anys seixanta, als anys setanta els britànics van liderar l’explosió del rock progressiu amb Thick as a brick (1972), considerat un àlbum referent del gènere.

Encapçalats pel cantant i flautista Ian Anderson, els britànics van revolucionar l’escena internacional amb els seus discos conceptuals i expansius —A passion play (1973), War child (1974)…—, sense renunciar, però, a entrar a les llistes d’èxits ni a seguir experimentant amb la fusió amb el jazz, el folk i, ja als vuitanta, l’electrònica.

Jethro Tull, encara amb Anderson al capdavant, és un dels tòtems de la història de la música popular, i el seu llegat encara s’engrandeix en directe.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.


Coetanis de grups com Led Zeppelin i Pink Floyd, Jethro Tull son una de les bandes imprescindibles per entendre l´evolució del rock de les darreres dècades. Després d´iniciar-se en el hard rock i el blues elèctric de finals dels anys 60, als anys 70 els britànics van liderar l´explosió del rock progressiu amb Thick as a brick (1972), considerat un álbum puntal del gènere. Sota la batuta del cantant i flautista Ian Anderson, els británics van revolucionar l´escena internacional amb els seus discos conceptuals i expansius -A passion play (1973), War child (1974)...- sense renunciar, però, a escolar-se a les llistes d´èxits ni a seguir experimentant amb la fusió amb el jazz, el folk i, ja als 80, l´electrònica. Jethro Tull, encara amb Anderson al capdavant, son un dels tòtems de la història de la música popular el llegat del qual encara es fa més enorme en directe.

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
28/02/2020

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
933 197 570 (de 9:00 a 21:00 h, de dilluns a divendres)

Web

Web venda d'entrades:
www.guitarbcn.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any