Street Escape: ‘Gaudí i el Tresor Amagat’

Modernisme. Una aventura per Barcelona per descobrir els secrets del modernisme.

Gaudí i el Tresor Amagat és un joc pels carrers de Barcelona on heu de trobar un tresor seguint pistes amagades en edificis modernistes amb l'ajuda d'un llibre, un mapa, eines especials i una caixa.

El joc és per a grups de 2 a 5 persones. Podeu anar al vostre ritme, gaudint del camí i aprenent històries reals de Barcelona. L'edat mínima recomanada és de 6 anys.

Comença i acaba a la taquilla de Casa Batlló. El recorregut és de 2,7 km i passa per diferents edificis modernistes com Casa Milà, Casa Fuster o Casa de les Punxes. La durada aproximada del joc és de 2 hores.

L’activitat està disponible en català, castellà, anglès, francès i italià.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Batlló.

Casa Batlló et proposa un escape room a l'aire lliure a Barcelona.

Un escape room a l'aire lliure és un joc en què cal resoldre un misteri utilitzant pistes amagades a l'arquitectura de la ciutat. És com una gimcana on resols enigmes amb diferents eines: mapes, caixes, objectes “màgics”… Es pot jugar de forma competitiva, però també al teu propi ritme, gaudint del camí i aprenent. 

El joc està pensat per a adults, però també és molt divertit per a nens o adolescents. L'edat recomanada és a partir dels 6 anys (el joc és gratuït per als menors de 6 anys). Fins als 15 anys han d'anar acompanyats d'un adult. 


El joc

"Gaudí i el Tresor Amagat" és un joc pels carrers de Barcelona on has de trobar un tresor seguint pistes amagades en edificis modernistes amb l'ajuda d'un llibre, un mapa, eines especials i una caixa.

Els jugadors

El joc és per a grups de 2 a 5 persones (per a més de 6 persones, contacta'ns aquí). Ideal per a famílies, parelles o grups d'amics. Podeu anar al vostre ritme, gaudint del camí i aprenent històries reals de Barcelona. L'edat mínima recomanada és de 6 anys.

El recorregut

El joc comença i acaba a la taquilla de Casa Batlló. El recorregut és de 2,7 km. i passa per diferents edificis modernistes com Casa Milà, Casa Fuster o Casa de les Punxes. La durada aproximada del joc és de 2 hores.

La història

La Casa Batlló va ser encarregada a Gaudí per Josep Batlló i Amalia Godó. Quan van morir, la casa es va vendre amb una estranya clàusula: si mai es trobava un tresor a l'edifici, aquest hauria de ser tornat a la família. Però el tresor mai no es va trobar...

Casa Batlló

Adreça:
Pg Gràcia, 43
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Casa Batlló
Quan
Des de 20/03/2024 al 30/06/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any