Jornada de portes obertes al Cosmocaixa

Horaris

Altres

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Sala Univers: Endinsa’t en l’exposició permanent de CosmoCaixa i descobreix el cosmos i la seva evolució des del big-bang fins a l’actualitat. Un recorregut interactiu que es remunta a la creació del cosmos, recorre l’evolució de les espècies i penetra en les profunditats del cervell humà.

Bosc Inundat: Travessa la selva amazònica al Museu de la Ciència CosmoCaixa. El Bosc Inundat t’ofereix l’oportunitat de submergir-te en aquest ecosistema on habita el 50 % de la biodiversitat del planeta. En aquest tros de selva tropical de mil metres quadrats podràs descobrir algunes de les espècies més representatives de l’Amazones: caimans, formigues, boes, peixos, ocells tropicals i plantes.

Base antàrtica: Renovem les fotografies de la nostra exposició permanente. Vine i admira les noves imatges històriques i de natura procedents de l’arxiu de National Geographic. Descobriràs fotografies de gran format de la seva biodiversitat i imatges que documenten les expedicions que van promoure l’edat d’or de l’explotació polar a l’Antàrtida.

El Mur geològic : aquest espai permanent del museu està format per set grans peces reals originades per processos geològics diferents, que han contribuït a modelar l’estructura del planeta.

Lab Math: aquest àmbit et proposa jocs, puzles, laberints, endevinalles i tota mena de reptes perquè posis en marxa el teu costat positiu, lògic i creatiu. Descobriràs com les matemàtiques serveixen per resoldre problemes molt diversos, de manera que són una actitud de vida!

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
Carrer d'Isaac Newton, 26
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
24/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any