Kevin Johansen

La Sala Barts, un dels epicentres musicals del Grec Festival, serà l’escenari on actuarà Kevin Johansen. El cantautor argentí interpretarà les seves cançons més populars i aclamades (“Anoche soñé contigo”, “Guacamole”…) i alguns temes de l’àlbum que publicarà a l’abril, com “Solo le dije”.

Johansen, un dels cantautors més respectats de l’Argentina, es caracteritza per l’eclecticisme, el bilingüisme, la subtilesa de les composicions i la influència de la música americana. L’artista barreja la música popular argentina i el pop nord-americà i conjuga tots els ritmes llatins —des de la cúmbia al tango— i el folk americà.

Després de quinze anys d’èxits als escenaris argentins, Kevin Johansen ha obtingut el reconeixement internacional i ha col·laborat amb artistes tan diversos com Natalia Lafourcade, Jorge Drexler o Rozalén. El seu últim disc va obtenir tres nominacions als premis Grammy.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


La sala de l'avinguda del Paral·lel torna a ser un dels epicentres musicals del festival, amb una programació especialment diversa i estimulant que va de la new wave al jazz, passat pel pop, la cançó i els sons brasilers.

Kevin Johansen, amb tota la seva banda, presenta un xou en què combina les cançons més populars i aclamades (Anoche soñé contigo, Guacamole...) amb alguns temes nous de l'àlbum que publicarà a l'abril i del qual ja s'ha donat a conèixer el single Solo le dije. Eclecticisme, bilingüisme, subtilesa en les composicions i molta música americana, és la fórmula que sempre ha utilitzat amb èxit, convertint-se en un dels cantautors més respectats de l'Argentina. Les seves composicions són el reflex de la vida d'un artista que va néixer a Alaska, viu a l'Argentina i els anys 90 va actuar al CBGB, el mític local de Nova York el propietari del qual, Hilly Kristal, li va fer de mentor. Mescla música popular argentina i pop nord-americà, conjuga tots els ritmes llatins, des de la cúmbia al tango, amb el folk americà. Després de 15 anys en l'escena argentina, Kevin Johansen ha obtingut el reconeixement internacional i ha col·laborat amb artistes tan diversos com Natalia Lafourcade, Jorge Drexler o Rozalé. El seu últim disc va obtenir tres nominacions als premis Grammy.

Una producció de The Project i Morgan Britos.

Interpretació musical: Kevin Johansen (Resta del line-up per determinar)

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
30/07/2019

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any