12é Kosmopolis 2023. Festa Internacional de la Literatuta Amplificada

Horaris

Del 25 al 29 d’octubre de 2023, Kosmopolis omplirà un cop més els espais del CCCB de literatura nacional i internacional. Cinc dies de festa literària amb autors consagrats i noves veus que ens aproparan a la literatura oceànica per recuperar històries mil·lenàries i mostrar com el mar continua sent font d’inspiració per a la novel·la, la poesia, l’assaig, la performance, el cinema i la música. L’oceà estarà present a les activitats protagonitzades per David Abulafia, Borja Bagunyà, Niño de Elche, David Farrier, Rodrigo Fresán, Ai Futaki, Sebastià Perelló, Isabel Soler, Enrique Vila-Matas o Silvia Zayas.

La llibertat d’expressió serà un altre dels temes que travessarà la programació d’aquesta edició amb autors que alcen la seva veu compromesa com Tsitsi Dangarembga, Salman Rushdie o Philippe Sands.

Kosmopolis 2023 dedicarà un monogràfic a la literatura i el pensament del Marroc contemporani. Comptarem amb la presència de Mahi Binebine, Chadia Arab, Hicham Houdaifa, Yasmina Naji i Kenza Sefrioui.

No hi faltaran les seccions habituals com el campionat europeu de Poetry Slam o els Diàlegs K, on ja han confirmat la seva assitència per conversar sobre temes clau de la literatura i del nostre temps Lisa Appignanesi, Eva Baltasar, Jarvis Cocker, Virginie Despentes, Deborah Levy, Sara Mesa, Alana S. Portero, Carme Riera, Eider Rodríguez, Gemma Ruiz o Jeanette Winterson.

La festa de la literatura es completa amb una programació performativa que inclou, entre moltes activitats, un espectacle de Gaston Core basat en la Ilíada, una caminada poètica pel Besós amb Marc Caellas, una òpera silenciosa per la Rambla de Joana Moll i una instal·lació dedicada a Aurora Bertrana.

Podeu consultar la programació en aquest enllaç

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Adreça:
C Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Quan
Des de 25/10/2023 al 29/10/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any