Kubrick a la Filmoteca

El 24 d’octubre el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) inaugurarà una exposició antològica que repassa la vida de Stanley Kubrick, i paral·lelament, la Filmoteca li dedicarà un cicle, que s’acabarà el 28 de desembre. Amb el nom de “Stanley Kubrick, un gegant”, s’hi projectaran films com The Shining (El resplandor), els dies 25 i 28 d’octubre; Paths of glory (Camins de glòria), el 3 i el 9 de novembre; A Clockwork Orange (La naranja mecánica), el 7 i el 9 de desembre; 2001: A space odissey (2001: Una odissea de l’espai), el 13 i el 14 de desembre, i Spartacus (Espàrtac), el 20 i el 27 de desembre.

Cal destacar la presència a la Filmoteca de la filla del director, Katharina Kubrick, el dia 24 d’octubre per presentar la pel·lícula Barry Lyndon. El 26 d’octubre s’hi passarà el documental Stanley Kubrick: A life in pictures, de Jan Harlan. Eyes wide shut, el darrer llargmetratge de Kubrick, amb Nicole Kidman i Tom Cruise com a protagonistes, clourà la retrospectiva.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Filmoteca de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Filmoteca de Catalunya.
Organitzat per:
Filmoteca de Catalunya.


Revisarem alguns dels títols més coneguts de la seva trajectòria, com Barry Lyndon, presentat per la seva filla. El documental Stanley Kubrick: A Life in Pictures, dirigit pel seu cunyat, retrata finalment la vida i l´obra d´un gegant incommensurable.

Consulteu programació en aquest enllaç.

Filmoteca de Catalunya

Adreça:
Pl Salvador Seguí, 1*9
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Filmoteca de Catalunya
Quan
Del 07/10/2018 al 28/12/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any