“25 il·lusions. Mag Lari”

Espectacle prorrogat

Les millors il·lusions creades pel Mag Lari durant els seus 25 anys de carrera són les protagonistes d’aquest espectacle, que concentra el bo i millor de tots aquests anys.
Fer aquestes 25 il·lusions en una hora i mitja serà un repte trepidant que el Mag Lari haurà de superar cada nit, i de manera màgica.

Disposarà dels ingredients perfectes per fer-lo possible: aparicions i desaparicions, prediccions impossibles, jocs de participació, projeccions, ballarins, canvis de vestuaris, música irreverent, efectes especials i, sobretot, l’humor del mag més xòuman.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Condal.
Es venen les entrades a:
Teatre Condal.


El Mag Lari fa 25 anys que va començar a fer màgia. I què millor que celebrar-ho amb un espectacle on reuneix els seus 25 números més emblemàtics.

25 anys d'il·lusions que han convertit aquell jovenet tímid, en un home que ha acomplert el seu somni: il·lusionar a tot tipus de públics i alhora poder viure de la il·lusió.
25 il·lusions és precisament això, un espectacle on hi haurà 25 il·lusions, en un intent de concentrar el bo i millor de tots aquests anys en un espectacle.

Si normalment el Mag Lari fa uns dotze jocs de mans per espectacle, fer-ne 25 en una hora i mitja serà un repte trepidant que haurà de superar cada nit, i de manera màgica.

Per fer-ho possible hi haurà els ingredients perfectes: aparicions i desaparicions, prediccions impossibles, ballarins i partenaires, jocs de participació, projeccions, grans il·lusions, canvis de vestuaris, música irreverent, mil canvis de llum, efectes especials, i sobretot l'humor descarat del mag més xòuman que existeix.

Un espectacle fet a base d'anys, funció a funció, perquè si alguna cosa ha fet en aquests 25 anys el Mag Lari, és fer bolos. Aquí en teniu el resum.

GUIÓ: Josep Maria Lari
DIRECCIÓ: Mag Lari i David Pintó
AMB: Mag Lari
PRODUCCIÓ: Focus i Solucions Camiral

Teatre Condal

Adreça:
Av Paral.lel, 91
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Teatre Condal
Quan
Del 30/11/2018 al 10/03/2019.

Web

Web venda d'entrades:
www.teatrecondal.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any