“Extraordinàries!”

Reobertura el 16 de juny.

“Extraordinàries! Col·leccions d’arts decoratives i arts d’autor (segles III-XX)” proposa un recorregut cronològic, des del segle III i fins al segle XX, per les diverses col·leccions conservades al museu: ceràmica, teixits, mobiliari, vidres, miniatures, rellotges o paper pintat, entre d’altres objectes.

La mostra destaca una trentena de peces que constitueixen un repàs sintètic i lliure de la història de les arts decoratives a Catalunya. D’altra banda, algunes de les col·leccions i les peces exposades han estat molts anys allunyades del públic.

Resultat de donacions i adquisicions a ciutadans, col·leccionistes i artistes, aquesta exposició esdevé un homenatge al col·leccionisme que ha contribuït a configurar el patrimoni artístic de Barcelona.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu del Disseny de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Museu del Disseny de Barcelona.


Aquesta exposició proposa un recorregut cronològic, del segle III al segle XX, entre les diverses col·leccions, conservades al museu, de ceràmica, teixits, mobiliari, vidres, miniatures, rellotges, paper pintats i altres objectes. Aquesta disposició destaca el valor de les col·leccions alhora que permet establir diferents relacions entre elles.

Al llarg del recorregut una trentena de peces singulars per diferents motius, que constitueixen un repàs sintètic i lliure de la història de les arts decoratives a Catalunya, hi estableixen un diàleg. D'altra banda, algunes de les col·leccions i les peces exposades han estat molts anys allunyades del públic.

En arribar al primer terç del segle XX, l´exposició s´introdueix en les anomenades arts d´autor, com el vidre, la ceràmica, l´esmalt i la joieria, creacions amb nom propi i majoritàriament d´artistes catalans.

Resultat de donacions i adquisicions a ciutadans, col·leccionistes i artistes, aquesta exposició esdevé així un homenatge al col·leccionisme que ha contribuït a configurar el gran patrimoni artístic de Barcelona.

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Museu del Disseny de Barcelona
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any