“Meet Vincent Van Gogh Experience”

Barcelona és la primera ciutat d’Europa on es presenta “Meet Vincent Van Gogh Experience”, una exposició interactiva creada pels experts del Museu Van Gogh amb l’objectiu de divulgar la vida i obra de l’artista.

En la mostra es pot gaudir d’escenes multisensorials, de decorats que recreen les obres del pintor i narracions intrigants, i també veure els detalls dels seus quadres a través d’un microscopi especial.

El visitant podrà tocar les reproduccions de les obres d’art originals, el traç de les pinzellades. I contemplarà, a través de projeccions a escala real, fotografies, fragments de vídeo, animacions multimèdia interactives, decorats teatrals, fragments audiovisuals i cites extretes de més de vuit-centes cartes. Durant el recorregut, amb l’ajuda d’una audioguia, nombrosos personatges cobraran vida.

Horaris


"The Meet Vincent Van Gogh Experience", la primera exposició oficial creada pels experts del Museu Van Gogh, arriba a Barcelona del 14 de març al 02 de juny de 2019. Hi assisteix a l'estrena europea d'una experiència contemporània i totalment interactiva, que té com a objectiu donar a conèixer la vida i obra de l'artista.

Aquesta experiència temporal, pensada per a tota la família, no exhibeix les obres originals de l'artista, ja que són massa fràgils per al seu trasllat. En el seu lloc, la veritable història sobre Van Gogh pren vida gràcies a les millors tècniques audiovisuals. Podràs gaudir d'escenes multisensorials, sets que recreen les obres del pintor, narracions intrigants, i també podràs veure els detalls dels seus quadres a través d'un microscopi especial.

El visitant podrà tocar amb les seves pròpies mans les reproduccions de les obres d'art originals, el traç de les pinzellades, i contemplarà a través de projeccions a escala real, fotografies, fragments de vídeo, reproduccions detallades, animacions multimèdia interactives i aplicacions, decorats teatrals , fragments audiovisuals i cites extretes de més de 800 cartes. Durant el recorregut, recolzat per una audioguia, cobraran vida nombrosos personatges.

Pla de Miquel Tarradell (Port Vell)

Adreça:
Pla Miquel Tarradell, 0
:
Ciutat Vella
Barri:
La Barceloneta
Codi postal:
08039
Població:
Barcelona
On
Pla de Miquel Tarradell (Port Vell)
Quan
Del 14/03/2019 al 02/06/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any