“Micos. Una història de primats”

Reobert el 16 de juny

Dels grans goril·les fins als diminuts lèmurs ratolí, tots som primats.

“Micos. Una història de primats” presenta seixanta espècimens espectaculars naturalitzats creats per especialistes dels National Museums Scotland i una gran quantitat d’elements interactius, pel·lícules, models i fotografies.

El públic visitant podrà descobrir com es mouen i es comuniquen els diferents primats, com han desenvolupat eines per obtenir aliments i els complexos sistemes socials que tenen.

L’exposició també examina la relació entre els éssers humans i els primats i el fet que moltes espècies estan en perill d’extinció a causa de l’impacte de la pèrdua d’hàbitat i la caça.

Al món ja som més de 7.000 milions d’éssers humans i les nostres activitats posen la major part dels nostres parents més propers en un risc d’extinció creixent. Actuem conjuntament per salvar-los abans no sigui massa tard!

Horaris


Una mirada al món dels primats: com mengen, com es mouen, com es comuniquen i com fan per sobreviviure en un entorn constantment canviant. L'exposició mostra 60 espècimens de primats naturalitzats creats per especialistes dels National Museums Scotland i diversos interactius, pel·lícules, models i fotografies relacionades amb els primats.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Adreça:
Pl Leonardo Da Vinci, 4*5
:
Sant Martí
Barri:
El Besòs i el Maresme
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona
On
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Quan
Del 12/12/2019 al 29/11/2020.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any