“Picasso descobreix París”

El Museu Picasso mostra peces de Bartholomé, Carrière, Delacroix, Manet, Toulouse-Lautrec, Cappiello, Degas, Cézanne, Steinlen i Gauguin, entre d’altres, provinents de la col·lecció permanent del Musée d’Orsay i del Musée Picasso Paris.

Aquesta intervenció a les sales de la col·lecció permanent neix arran del préstec d’obres que el Museu Picasso fa a la mostra “Picasso bleu et rose”, del Musée d’Orsay, organitzada conjuntament amb el Musée Picasso Paris. L’exposició fa palesa l’admiració de Picasso per alguns artistes de l’escena parisenca de principis del segle XX.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.


En el marc de la col·lecció permanent, el Museu Picasso de Barcelona exposarà peces impressionistes i simbolistes del Museu d´Orsay de París i el Museu national Picasso-París.

Aquestes obres permetran al públic copsar l´impacte que el jove Picasso va experimentar en els seus dos primers viatges a París.

El Museu Picasso mostrarà a mitjans de setembre, peces de Barholomé, Carrière, Delacroix, Manet, Toulouse-Lautrec, Capiello, Degas, Cézanne, Steinlen i Gauguin entre d´altres, provinents de la col·lecció permanent del Musée d´Orsay i del Musée national Picasso de Paris.

Aquesta intervenció a les sales de la nostra col·lecció permanent neix arran de l´intercanvi d´obres en prèstec que el Museu Picasso fa a la mostra Picasso bleu et rose del Musée d´Orsay de París organitzada conjuntament amb el Musée national Picasso-París. La mostra farà palesa l´admiració de Picasso envers alguns artistes de l´escena parisenca de principis del segle XX.

La selecció d´obres s´ha realitzat a partir de la crítica de Felicien Fagus amb motiu de l´exposició de Picasso i Iturrino a la Galerie Vollard publicada a la Revue Blanche el 15 de juliol de 1901, i a partir de les obres de Pablo Picasso que fan referència a altres artistes. Les peces que Picasso va veure en directe per primera vegada a París es relacionaran amb obres de la col·lecció del Museu.

Museu Picasso

Adreça:
C Montcada, 15*23
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Del 21/09/2018 al 20/01/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any