Lied Festival Victoria de los Ángeles

Altres

Se celebra a:
Sant Pau Recinte Modernista.

Per poc que us agradi la lírica, segurament teniu a casa molts enregistraments de la gran Victoria de los Ángeles, una soprano nascuda ara fa cent anys que, a més de cantar òpera, va dedicar bona part de la seva carrera a la interpretació de lieder i, a la vegada, també a promoure els nous talents de la interpretació vocal. A totes dues coses, el lied i el talent emergent, està dedicat el Life Victoria Barcelona (a la imatge, el cartell que anuncia la cita d'enguany).

Aquesta cita amb el gènere del lied dedicada a una de les grans del nostre país se celebra des de l'any 2013 i es caracteritza per convidar a actuar algunes de les veus més destacades del panorama internacional, però també joves intèrprets que tenen així l'oportunitat d'actuar amb músics consolidats. Recitals ( Life Recitals), combinacions de talent consagrat i jove ( Life New Artists) i tot d’activitats formatives paral·leles ( Life Akademie) formen part del festival.

Entre les primeres cites un seguit de recitals a la Sala Domènech i Montaner del Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau, on els dies 3, 6, 10, 16 i 22 d'octubre, Natalia Labourdette, Laurence Kilsby i Kunal Lahiry repassen cinc segles de cançó (dia 3); Siobhan Stagg i Kunal Lahiry interpreten cants i melodies en francès (dia 6); Miah Persson i Joseph Middleton repassen el vessant més mozartià de Victoria de los Ángeles (dia 10); Tara Erraught i James Baillieu ofereixen un recital a l'estil dels que protagonitzava la soprano (dia 16); Alexandra Nowakowski i Michal Biel interpreten lieder de Chopin (dia 22) i Núria Rial i Rubén Fernández Aguirre (també el dia 22), combinen lieder de Schubert amb melodies de Fauré i Ravel, entre altres.

A partir d'aquí, més propostes el novembre al Palau Güell, el paranimf de la Universitat de Barcelona, l' Auditori Axa, el Palau de la Música Catalana, l' Església de Santa Anna, el Mirador de la Torre Glòries o la Filmoteca de Catalunya, on han programat algunes projeccions sobre el tema.

Si us agrada la música lírica, no us perdreu la gran festa dels lieder a Barcelona, una bona ocasió per celebrar el centenari del naixement de Victoria de los Ángeles.

Per a més informació sobre les activitats del Life Victoria  Barcelona, consulteu el web d'aquest festival.

Sant Pau Recinte Modernista

Adreça:
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
:
Horta-Guinardó
Barri:
el Guinardó
Població:
Barcelona
On
Sant Pau Recinte Modernista
Quan
Des de 03/10/2023 al 12/12/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any