L’Alternativa

La 26a edició del Festival de Cinema Independent de Barcelona, L’Alternativa, ofereix un any més l’oportunitat de conèixer i gaudir projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l’autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

L’Alternativa disposa de tres seccions competitives: L’Alternativa Oficials, que ofereix els apartats Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals; L’Alternativa Paral·leles, en què hi haurà homenatges, estrenes, projeccions d’obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i un programa familiar.  Mentre que L’Alternativa Hall oferirà hores de programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al vestíbul del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

A més, a L’Alternativa Activitats trobareu classes magistrals, debats amb autors, taules rodones, simposis, tallers de creació per a infants i adults i els seminaris d’Escoles de Cinema.

Consulteu el programa complet.

 

Horaris


El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba aquest any a la 26a edició. Vint-i-sis anys oferint a la ciutadania i als professionals una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

L'Alternativa té tres seccions competitives a l'Alternativa Oficials: Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals. L'Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i programa familiar. Per la seva banda, l'Alternativa Hall ofereix hores de programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

A més de projeccions, l'Alternativa Activitats proposa masterclasses, debats amb autors, taules rodones, simposis, tallers de creació per a nens i adults, i els seminaris d'Escoles de Cinema. L'Alternativa Professionals organitza la 10a Jornada Professional i el 7è Mentoring Projects.

Programa complet

Diferents equipaments de la ciutat

Adreça:
C Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Diferents equipaments de la ciutat
Quan
Del 11/11/2019 al 17/11/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any