‘4D òptic’

Un grup de científics, dedicats a assajar protocols òptics d’alta tecnologia, descobreix accidentalment una porta que duu a la quarta dimensió.

En aquesta altra dimensió trobaran una diva de la cançó que ha d’oferir un recital exclusiu en un castell al peu dels Alps i un grup de delinqüents contractats per una discogràfica per assassinar-la. Què passaria si les dues realitats tinguessin un punt en comú?

Una obra escrita i dirigida per Javier Daulte i interpretada per Carme Poll, Nora Navas, Antònia Jaume, Sandra Monclús, Núria Legarda, Jordi Rico, Albert Triola i David Vert.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Biblioteca Nacional de Catalunya.


Un grup de científics, dedicats a assajar protocols òptics d´alt refinament tecnològic, descobreix per accident una porta que duu a la quarta dimensió, una altra realitat en què una subtrama ens presenta una diva de la cançó que ha d´oferir un recital exclusiu en un castell al peu dels Alps i un grup de delinqüents contractats per una discogràfica per assassinar-la. Però què passaria si les dues realitats tinguessin un punt en comú?

Autor i direcció: Javier Daulte
Traducció: Toni Casares
Amb: Carme Poll, Nora Navas, Antònia Jaume, Sandra Monclús, Nuria Legarda, Jordi Rico, Albert Triola i David Vert

Biblioteca Nacional de Catalunya

Adreça:
C Hospital, 56
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Nacional de Catalunya
Quan
Del 28/11/2018 al 13/01/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any