‘El dolor’

La guerra s’ha acabat. Una dona espera el retorn del seu marit, presoner als camps de concentració, mentre estima un altre home amb qui ha participat en la resistència durant el conflicte i amb qui ara busca el marit.

Aquesta recerca interminable, sense saber si l’home que espera és viu o mort, la confrontarà amb nombrosos supervivents de les indignitats bèl·liques.

Ariadna Gil interpreta aquest relat en clau autobiogràfica, dirigit per Lurdes Barba. És una introspecció colpidora en la intimitat de l’escriptora, amb totes les seves contradiccions, que alhora dissecciona les convulsions d’una època carregada de dolor.

El 31 de maig hi haurà un col·loqui després de la funció.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Teatre Nacional de Catalunya. A partir del 6 de junyDel 17 de maig al 5 de juny periode exclusiu de compra d'abonaments, packs familiars, grups i escoles
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


La guerra ha acabat. Una dona espera el retorn del seu marit, presoner dels camps de concentració, mentre estima un altre home amb qui ha participat en la resistència durant el conflicte, i amb qui ara es dedica a localitzar el marit mentre també facilita que altres famílies trobin els seus desapareguts. Una recerca interminable, sense saber si l'home que espera és viu o mort, que la confrontarà amb nombrosos supervivents de les indignitats bèl·liques.

Ariadna Gil dona veu a aquest relat en clau autobiogràfica dirigit per Lurdes Barba. Una colpidora introspecció en la intimitat de l'escriptora, amb totes les seves contradiccions, que alhora dissecciona les convulsions d'una època carregada de dolor, amb extrema delicadesa i sense cap mena de grandiloqüència.

Col·loqui després de la funció del 31 de maig.

Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 30/05/2019 al 30/06/2019.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
www.tnc.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any