‘El funeral’

Lucrecia Conti, l’actriu més important del cinema, el teatre i la televisió d’Espanya, ha mort. Assistim a la gran vetlla que el Ministeri de Cultura ha organitzat en honor seu en un teatre perquè el públic pugui acomiadar-se de la seva admirada estrella.

Tot canvia quan els assistents queden tancats al teatre perquè el fantasma de Lucrecia s’hi apareix per acomiadar-se.

No hi ha precedents d’una cosa així, i Lucrecia aprofita al màxim aquest moment en què per fi se li presta l’atenció per solucionar tots els seus problemes professionals i personals: des d’acceptar una sèrie de televisió en la qual fa de morta, fins a deixar que li facin un ninot de cera per al Museu de Cera de Madrid o dir a una de les seves netes si pot festejar amb un noi al qual tots veuen una certa semblança familiar.

L’espectacle, fins i tot després de la vida, sempre ha de continuar.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Borràs.
Es venen les entrades a:
Teatre Borràs.


Lucrecia Conti, l'actriu més important de el cinema, el teatre i la televisió d'Espanya, ha mort. Assistim a el gran vetlla que el Ministeri de Cultura ha organitzat en el seu honor en un teatre perquè el públic pugui acomiadar-se de la seva admirada estrella. Els seus nétes Ainhoa ​​i Mayte posen ordre perquè les mostres d'afectes són immenses. També apareix Miquel, un cosí llunyà el parentiu real és desconegut.

Tot canvia quan els assistents queden tancats al teatre perquè el fantasma de Lucrecia s'apareix per acomiadar-se de res.

Ningú dóna crèdit al que succeeix. El fantasma ha assumptes per resoldre fins i tot amb el seu propi representant, Alberto Luján, que tracta de contenir com pot a la premsa que s'amuntega fora. La notícia està apareixent en tots els mitjans de comunicació, i tots els programes de televisió estan enviant unitats mòbils a el teatre per connectar en directe amb Lucrecia ... o el que queda d'ella.

No hi ha precedents d'una cosa així i Lucrecia va aprofitar a l'màxim aquest moment en què per fi se li presta l'atenció que mereix per solucionar, viva o morta, tots els seus problemes professionals i personals: des acceptar una sèrie de televisió en la qual fa de morta (sic), deixar que li facin un ninot de cera per al Museu de Ídem de Madrid o dir-li a una de les seves nétes si pot ennoviarse amb un noi a què tots el veuen certa semblança familiar ...

Tot això mentre està pendent que el públic no passi gana en aquest estoneta de "tancament" i oferint-los un meravellós show.

Perquè l'espectacle, fins i tot després de la vida sempre ha de continuar.

Teatre Borràs

Adreça:
Pl Urquinaona, 9
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08010
Població:
Barcelona
On
Teatre Borràs
Quan
Del 12/02/2020 al 08/03/2020.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
902 400 222

Web

Web venda d'entrades:
www.grupbalana.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any