‘El Messies’, de Händel

El Messies, de Händel, és un clàssic de la temporada nadalenca. L’OBC ofereix l’oportunitat de gaudir d’aquesta obra magna del repertori simfonicocoral al complet, sense talls ni adaptacions.

L’obra s’inicia amb l’anunci de l’adveniment de Jesús. La música ens va acompanyant tot combinant fragments dramàtics i intensos amb parts alegres i plenes de color, fins que apareix el cor més famós de l’obra, l’Al·leluia, que sona al final de la segona part, centrada en la passió i la resurrecció de Crist.

La tercera secció està dedicada al triomf del Messies sobre la mort i clou amb un espectacular Amén que ja va impactar el públic el dia de l’estrena, fa 277 anys.

Kazushi Ono, director titular de l’OBC, dirigirà El Messies, que interpretaran Maria Hinojosa (soprano), Mireia Pintó (mezzo), Alejandro del Cerro (tenor), Josep Ramon Olivé (baríton), el Cor Anton Bruckner i el Cor Lieder Càmera.

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


DIRECTOR I INTÈRPRETS CONVIDATS:
Kazushi Ono, director | Maria Hinojosa, soprano | Mireia Pintó, mezzo | Alejandro del Cerro, tenor | Josep Ramon Olivé, baríton | Cor Anton Bruckner | Cor Lieder Càmera

REPERTORI:
Händel: Messies (orquestració de W. A. Mozart)


Una ocasió immillorable per gaudir del Messies complert, sense talls ni adaptacions. L'obra magna del repertori simfonicocoral sota la batuta del nostre director titular i amb la participació de cors i solistes de casa. Perquè El Messies és molt més que l'Al·leluia i val la pena descobrir-ho.

L'obra comença amb l'anunci de l'adveniment de Jesús. La música ens va acompanyant tot combinant fragments dramàtics i intensos amb parts alegres i plenes de color, fins que apareix el cor més famós de l'obra, l'Al·leluia, que sona al final de la segona part, centrada en la passió de Crist i la seva resurrecció. Finalment, la tercera secció està dedicada al triomf del messies sobre la mort i clou amb un espectacular Amén que ja va impactar el públic el dia de l'estrena fa 277 anys.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
C Lepant, 150
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
Del 13/12/2019 al 15/12/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any