‘Encara hi ha algú al bosc’

Mesures Covid-19: el Teatre Nacional de Catalunya modifica l'horari de les funcions dels dijous a les 19 h

Aquestes dones fa anys que reclamen que la veritat surti a la llum i que se les escolti, i gràcies a la dramaturga Anna Maria Ricart i al director Joan Arqué, s’està donant veu als seus tràgics relats. Relats durs d’escoltar, però necessaris per entendre la realitat que van patir moltes dones durant la guerra dels Balcans.

Aquesta obra de teatre mostra també la doble realitat del 1992: mentre l’horror ocorria a la mateixa Europa, a Barcelona se celebraven els Jocs Olímpics.

Tal com explica la dramaturga, tres anys després, l’any 1995, aquesta guerra es va acabar per a tots, menys per a aquestes dones per a qui encara hi ha algú al bosc.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


El relat de les supervivents de la violència sexual a la guerra dels Balcans en diàleg amb una autoficció de la dramaturga Anna Maria Ricart Codina i l´equip de Cultura i Conflicte

Va passar al cor d´Europa, a dues hores d´avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l´eufòria olímpica. A Sarajevo l´havien viscuda uns anys abans. De sobte, la TV ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona. El novembre de 2020 farà 25 anys que va acabar oficialment aquella guerra, on entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Els focus i les càmeres ja no hi són. Però, ha acabat la guerra per a les supervivents i per als fills i filles nascuts d´aquelles violacions?

Fitxa artística
Autoria: Anna Maria Ricart Codina
Direcció: Joan Arqué Solà
Amb: Montse Esteve, Judit Farrés, Ariadna Gil, Erol Ileri, Òscar Muñoz, Pep Pascual i Magda Puig

Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 14/01/2021 al 07/02/2021.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
www.tnc.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any