‘Jacuzzi’

Àngela Amat, l’alcaldable d’esquerres a les imminents eleccions municipals, amaga un secret: s’està instal·lant a casa una caríssima banyera d’hidromassatge de gamma alta.

Per tal que la informació no arribi a la llum pública, l’Àngela vol fer signar a l’instal·lador una clàusula de confidencialitat… però ell només hi accedirà si li deixen fer ús privat de l’equipament un cop a la setmana. Aquest, però, no és l’únic secret que amaga l’Àngela: la política progressista fa anys que està embolicada amb Agnès Amich, l’encisadora cap de comunicació del partit conservador. Amb aquest excés de secrets guardats a l’armari, la campanya electoral es presenta insostenible.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala FlyHard.
Es venen les entrades a:
Sala FlyHard.
Organitzat per:
Sala FlyHard.


Jacuzzi és un musical de cambra, de butxaca, per a tres intèrprets i música original de Clara Peya. Una comèdia-thriller protagonitzada per una política emergent, d'esquerres i ecologista, que guarda un secret que no vol que transcendeixi: malgrat que ella sempre s'ha ventat de viure en un barri popular i no sucumbir a luxes, s'ha instal·lat a casa seva un jacuzzi.

Sala FlyHard

Adreça:
C Alpens, 3
:
Sants-Montjuïc
Barri:
La Bordeta
Codi postal:
08014
Població:
Barcelona
On
Sala FlyHard
Quan
Del 25/04/2019 al 17/06/2019.

Web

Web venda d'entrades:
www.salaflyhard.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any