‘Los niños oscuros de Morelia’

La companyia Nigredo recrea en aquesta obra el drama dels infants i adolescents que van ser enviats a la ciutat de Morelia, a Mèxic, fugint de la Guerra Civil Espanyola.

Ambientada en el vaixell que els condueix cap a la seva destinació, l’obra explica, a través dels jocs macabres de dos adolescents, la terrible quotidianitat de la vida dels 454 infants de la nau i la premonició del que els espera: maltractaments, les cartes dels pares penedits i les històries de les víctimes del director de l’internat, un hispanòfil que odiava la República.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Tantarantana Teatre.
Es venen les entrades a:
Tantarantana Teatre.


A càrrec de la Cia. Nigredo.

Durant la Guerra Civil Espanyola, en un vaixell ple de nens exiliats que navega cap a la ciutat de Morelia, Mèxic, dos adolescents celebren jocs mortals per intentar evadir-se del context a través del fantasiós i macabre món que han creat entre els dos.

En els jocs, sorgeix la terrible quotidianitat de la vida dels 454 nens del vaixell, així com, a través d'un obscur mecanisme, la premonició del que els espera: maltractaments, les cartes dels pares penedits, les històries de les víctimes del director de l'internat, un hispanòfil que odiava La República.

Durant aquests jocs, poc a poc, les vertaderes necessitats i intencions dels dos nois reclamen el seu espai.

Tantarantana Teatre

Adreça:
C Flors, 22
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Tantarantana Teatre
Quan
Del 02/01/2019 al 20/01/2019.

Telèfon

Telèfon d'informació:
93 441 70 22

Web

Web venda d'entrades:
www.tantarantana.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any