‘Messi 10’, del Cirque du Soleil

Data final aproximada

Messi 10 és el nou xou de Cirque du Soleil. El 10 d’octubre la ciutat oferirà l’estrena mundial d’aquest espectacle, que s’endinsa en l’apassionant món del futbol.

Amb una gran posada en escena de llums, so, música, equips tècnics i efectes audiovisuals, Messi 10 celebra el llegat del genial jugador i posa en relleu la riquesa cultural d’un dels esports més populars del món.

Quaranta-sis artistes de més de quinze països pugen a l’escenari per fer-hi una actuació plena de màgia i espectacularitat. Són noranta minuts durant els quals el públic vibrarà amb la història d’un jove que supera els obstacles per perseguir el seu somni, i que ens recorda que la grandesa s’aconsegueix quan ens aixequem després de cada caiguda.

Horaris

Altres

Se celebra a:
El Parc del Fòrum.


10 Messi by Cirque du Soleil", una experiència al·lucinant i inspiradora per als fans, traduirà acrobàticament l'atletisme, la devoció i la superació que combinen el món del futbol amb el del circ, celebrant el millor futbol del nostre temps.

"10 Messi by Cirque du Soleil" explica la història d'un jove amb l'ambició incansable de superar qualsevol obstacle per arribar a ser el millor número 10 del món. El show explora tots els elements del seu èxit per crear un univers en què la grandesa s'assoleix cada vegada que algú cau i s'aixeca en el camí cap a l'impossible.

Un elenc de 46 artistes guiarà el públic i els fans en un recorregut vertiginós de 90 minuts d'adrenalina que combina una performance física enlluernadora amb una sorpresa poètica impensada, i una banda sonora vibrant com a teló de fons.

L'espectacle s'estrenarà al Parc del Fòrum de Barcelona el 10 d'octubre del 2019 i serà l'única ciutat d'Espanya on es presentarà abans de començar una gira mundial a partir del 2020.

El Parc del Fòrum

Adreça:
Pl Fòrum, 1
:
Sant Martí
Barri:
El Besòs i el Maresme
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona
On
El Parc del Fòrum
Quan
Del 10/10/2019 al 10/11/2019.

Web

Web venda d'entrades:
www.messicirque.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any