‘Toruk (El primer vol)’ del Cirque du Soleil

La pel·lícula Avatar, de James Cameron, serveix d’inspiració per a aquest espectacle de la companyia Cirque du Soleil.

Efectes visuals, titelles, una escenografia capdavantera i una banda sonora d’allò més cinematogràfica traslladen l’espectador a l’impactant món de Pandora. L’espectacle fusiona l’imaginari de James Cameron amb la visió artística del Cirque du Soleil gràcies als directors i innovadors multimèdia Michel Lemieux i Victor Pilon.

L’espectacle narra les aventures d’en Toruk, en Tsyal i els dos joves omatikaya, Ralu i Entu. Tots quatre emprenen un viatge cap a les altures de les muntanyes Flotants per salvar l’arbre de les Ànimes d’una catàstrofe natural i els na’vi d’un destí terrible.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau Sant Jordi.
Es venen les entrades a:
Ticketmaster.


Inspirat per la pel·lícula de James Cameron, AVATAR, "Toruk - El primer vol" transporta l'espectador al món de Pandora en un escenari visualment impactant. Es tracta d'una odissea narrativa a través d'un món d'imaginació, descobriments i possibilitats.

Mitjançant una fascinant fusió d'efectes visuals, titelles i escenografia d'última generació, acompanyat per una música cinematogràfica que el portarà fins al capdamunt; el Cirque du Soleil deixa la seva marca amb el seu estil singular en el món imaginari de James Cameron i uneix dues visions artístiques de la mateixa família, que capturen la imaginació.

A més, aquesta experiència en viu porta la marca dels directors i innovadors multimèdia Michel Lemieux i Victor Pilon. Es tracta d'una oda vivent a la coexistència simbiòtica dels Na'vi amb la natura, i la seva creença en la interconnectivitat essencial entre tots els éssers vius.

Narrat per un "contacontes Na'vi" i poblat de personatges inoblidables, Toruk - El primer vol és un conte mític que transcorre milers d'anys abans dels esdeveniments de la pel·lícula AVATAR, i abans que els humans posessin peu a Pandora.

Quan una catàstrofe natural amenaça de destruir el sagrat Arbre de les Ànimes, ralu i entu, dos nois Omatikaya a la vora de l'edat adulta, audaçment decideixen prendre les regnes de l'assumpte. En descobrir que Toruk pot ajudar-los a salvar l'Arbre de les Ànimes, emprenen, juntament amb la seva nova amiga, Tsyal, una missió cap a les altures de les Muntanyes Flotants per trobar l'imponent depredador vermell i taronja que domina el cel de Pandora. La profecia es compleix quan una ànima pura sorgeix des dels clans per muntar a Toruk per primera vegada i, així, salvar els Na'vi d'una destinació terrible.

Palau Sant Jordi

Adreça:
Pg Olímpic, 5*7
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Palau Sant Jordi
Quan
Del 18/01/2019 al 27/01/2019.

Web

Web venda d'entrades:
livenation.com
Web venda d'entrades:
www.ticketmaster.es
Web venda d'entrades:
www.elcorteingles.es/entradas

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any