Cavalcada de la Mercè

Un dels actes més populars, alegres i divertits de la Festa Major de Barcelona és aquesta cavalcada festiva que travessa el centre de la ciutat i en què participen col·lectius de cultura popular i grups d’animació.

Els gegants de Barcelona són els protagonistes de la passejada, però també hi seran presents algunes figures del bestiari, els nans i tot un seguit de personatges, elements festius i grups musicals que prenen part en un dels moments més moguts i espectaculars de la festa.

El recorregut començarà (19.00 hores) al carrer de Pelai i seguirà per la plaça de Catalunya, la Rambla i el carrer de Ferran fins a la plaça de Sant Jaume.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.


Recorregut: Pelai, pl. Catalunya, La Rambla, Ferran, pl. Sant Jaume (19 h)

Un dels actes més populars, alegres i divertits de la Festa Major de Barcelona és aquesta cavalcada festiva que travessa el centre de la ciutat i posa d´acord els col·lectius de cultura popular i els grups d´animació. Els gegants de Barcelona són els protagonistes principals de la passejada, però també ho són algunes figures del bestiari, els nans i tot un seguit de personatges, elements festius i grups musicals que formen part d´un dels moments més moguts i més espectaculars de la festa. Això... s´ha de veure!

Pelai, cantonada Gravina

Adreça:
C Pelai, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Pelai, cantonada Gravina
Quan
24/09/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any