Dorian a la Mercè

El 2004, amb una Barcelona lliurada al rock, i preferentment cantat en anglès, va aparèixer Dorian amb el seu pop electrònic en castellà i contaminat de new wave.

El 2018 van editar el seu últim treball fins ara, Justicia universal, amb temes tan populars com ara Noches blancas, que, per cert, pren el títol d’un conte de Dostoievski.

Horaris

Altres

Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Se celebra a:
Platja del Bogatell.


Dorian: Dorian en La Mercè (Barcelona; indie/pop/electrònica/new wave).

Una de les bandes més representatives de l'escena indie barcelonina puja a l'escenari de la platja del Bogatell per celebrar una carrera llarga. Van néixer el 2004 lliurant un pop electrònic en castellà i contaminat de new wave. I aquest so els va acabar fent populars en una Barcelona que, en aquells anys, estava lliurada al rock, preferentment cantat en anglès. El 2018, van editar el seu últim treball fins ara: "Justicia universal".

Poesia, electrònica i uns missatges amb cert contingut polític han estat les constants en la trajectòria d'una banda que el 2018 va lliurar aquest "Justicia universal", amb temes tan populars com "Noches blancas", que, per cert, pren el títol d'un conte de Dostoyevski.

Platja del Bogatell

Adreça:
Pg Marítim del Bogatell, 80
:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Platja del Bogatell
Quan
20/09/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any