Joan Dausà

Músic, actor, presentador i fins i tot… llicenciat en Administració d’Empreses. No és un home del Renaixement, però sí un músic que heu escoltat mil i una vegades amb el seu grup Els Tipus d’Interès (Jo mai mai) o potser a les bandes sonores de les pel·lícules Barcelona, nit d’estiu (va guanyar un premi Gaudí) i Barcelona, nit d’hivern.

Ara som gegants és el títol del seu nou disc, un treball en solitari, emotiu i malenconiós, que inclou col·laboracions de luxe com la ara la de Santi Balmes, frontman de Love of Lesbian.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Platja del Bogatell.
Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.


Joan Dausà: Ara Som Gegants. Gira 2019 (Barcelona; pop).

Músic, actor, presentador i fins i tot... llicenciat en administració d'empreses. No és un home del Renaixement, però sí un músic que heu escoltat mil i una vegades amb la seva banda "Els Tipus d'Interès" ("Jo mai mai") o potser als films Barcelona, nit d'estiu i Barcelona, nit d'hivern, per als quals va compondre les bandes sonores, una de les quals li va valdre un premi Gaudí. Ara, Dausà truca a la porta per informar-nos que "Ara som gegants," títol del seu nou disc.

El nou disc de Dausà és un treball en solitari, sense "Els Tipus d'Interès", que està ple de temes emotius i malenconiosos i que inclou col·laboracions de luxe com la de Santi Balmes, frontman de "Love of Lesbian".

Joan Dausà: veu i piano; Fluren: guitarra i teclats; Dídac Fernández: bateria; Núria Maynou: violoncel; Miquel Sospedra: baix.

Platja del Bogatell

Adreça:
Pg Marítim del Bogatell, 80
:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Platja del Bogatell
Quan
21/09/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any