Concert RAC 105 a Les Ràdios de la Mercè

La Mercè ens porta una nova edició del Concert RAC 105 a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Les actuacions començaran a les 19 hores amb el grup de Terrassa Sense Sal, que presentarà un avançament del seu proper àlbum.

Miki Núñez, ex Operación Triunfo i representant d’Espanya al darrer festival d’Eurovisió amb La venda, estrena en directe i en exclusiva el seu primer àlbum a la Mercè (20.30 hores).

A les 22.00 hores serà el torn de la rumba-fusió de Gertrudis. Un discjòquei de RAC105 acomiadarà aquesta nit intensa de música a partir de les 23.15 hores.

Horaris

Altres

Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Organitzat per:
RAC 105.


Concert RAC 105.

19 h Sense Sal (Catalunya; pop-folk)
El grup de Terrassa ens presenta un avanç del seu proper àlbum, que derivarà cap a un estil més festiu. Escolteu cançons com La sortida, que semblen pensades per a una nit de festa major a l´estiu.

20.30 h Miki Núñez (Catalunya; pop)
Va passar per Operación Triunfo, el van triar per representar Espanya a Eurovisió amb La venda i ara inicia una carrera que segur que serà llarga, amb un primer àlbum que presenta en directe per primer cop i en exclusiva a la Mercè. Celébrate n´és el primer senzill.

22 h Gertrudis (Catalunya; rumba-fusió)
A la tardor publicaran el vuitè disc de la seva carrera, però, de moment, els podreu escoltar interpretant cançons com Bon dia, vida, un tema optimista i alegre que ja ens permet fer-nos una idea de com serà la resta.

Avinguda Reina Maria Cristina

Adreça:
Av Reina Maria Cristina, 3
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Avinguda Reina Maria Cristina
Quan
22/09/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any