MercèDansa

Horaris

Altres

Se celebra a:
Avinguda de la Catedral.
Organitzat per:
Esbart Català de Dansaires.

MercèDansa

Per tot Catalunya hi ha pobles que mantenen vives danses populars amb segles d’història, procedents de les comarques del Principat, la Catalunya Nord i la Franja de Ponent, i d’aquesta manera contribueixen a preservar aquest ric llegat. Les persones que es reuneixen per ballar aquestes danses no pertanyen a colles ni a institucions: són veïnes i veïns que, de ben segur, han crescut veient dansar les generacions que els precedien i que ara recullen el seu testimoni.

A la Mercè, aquests grups troben un espai per compartir la tradició: el MercèDansa és una mostra de danses vives acompanyades, en aquesta ocasió, de la Cobla Sabadell, una associació artística que dona a conèixer per tot el país la música més genuïnament catalana: la sardana, els balls tradicionals i música de concert i ballables escrits per aquesta formació.

Organitzada per l’ Esbart Català de Dansaires, una entitat dedicada a la recerca, compilació, conservació i divulgació de la dansa i els costums tradicionals, MercèDansa no només és una exhibició de balls : a la tarda, la mostra es traslladarà a la plaça de Sant Jaume i tothom que ho desitgi podrà aprendre a ballar-los (vegeu “El Galop de la Mercè”).

Avinguda de la Catedral

Adreça:
Avinguda de la Catedral, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Avinguda de la Catedral
Quan
23/09/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any