eDreams Mitja Marató Barcelona 2023

Cursa. Un circuit ràpid i monumental per gaudir del running en una ciutat com Barcelona.

La Mitja Marató és molt més que un esdeveniment esportiu digne del protagonisme global de Barcelona. Atletes provinents de tot el món es donen cita cada any per viure una jornada lúdic-festiva no exempta de competència.

L' eDreams Mitja Marató Barcelona és la mitja ideal per aconseguir marca personal. Una cursa súper ràpida, amb un circuit fàcil i veloç.

El recorregut és, segons els corredors que hi han participat, un dels més complets del panorama internacional i ha estat dissenyat amb la intenció d'unir velocitat i una experiència que només la ciutat de Barcelona us pot brindar a cadascuna de les vostres passes.

Un circuit íntegrament urbà, que transcorre pel cor i la costa d'una ciutat cosmopolita, oberta, mediterrània i activa.

Podeu consultar tota la informació i fer les vostres inscripcions al web de l'eDreams Mitja Marató Barcelona.

Horaris

Informació:

Les inscripcions estaran obertes fins el dilluns 13 de febrer del 2023 a les 23:59h o, per motius de seguretat del circuit, fins a assolir la xifra màxima de 22.500 inscrits.

Sortida/Arribada: Pg. Pujades.La sortida tindrà lloc a les 8:30 h.

La distància és de 21,097 kilòmetres.

El temps màxim per realitzar la prova és de 2h45. El cotxe de tancament de la cursa es mantindrà proporcionalment a aquest temps en el km 10 i 15: quedaran eliminats els atletes que no compleixin el temps de pas màxim exigit.

Recollida de dorsal:

On: Fira del corredor. A la Fira de Barcelona de Montjuïc, pavelló nº7 (al costat de les Columnes Puig i Cadafalch)

Data: 17 i 18 de febrer 2023

Horari: Divendres de 14h a 21h i dissabte de 10h a 20h


Recorregut

Sortida: pg. Pujades (entre Roger de Flor i Wellington).

Itinerari: pg. Pujades – pg. Picasso – av. Marquès de l’Argentera – Pla de Palau – pg. Isabel II – pg. de Colom – pl. Portal de la Pau – pg. Josep Carner – pl. Drassanes – av. Paral·lel – Entença – Gran Via CC, entre Entença i rambla Catalunya – Gran Via CC, entre Rbla. Catalunya i pg. de Gràcia – Gran Via CC, entre pg. de Gràcia i Bailèn – Bailèn – ronda Sant Pere – pg. Sant Joan amb pg. Lluís Companys, costat muntanya de la rotonda – pg. Lluís Companys – Buenaventura Muñoz – Pallars – Llacuna – Perú – Josep Pla – Gran Via de les Corts Catalanes – Rambla Prim – av. Diagonal – gir de 180º a Espronceda – av. Diagonal - Pl. Llevant – pg. de Taulat – Josep Pla – pg. Garcia Fària – pg. Garcia Fària – Jonquera – av. Litoral – Arquitecte Sert – Salvador Espriu – pl. Voluntaris – Marina – Pujades – pg. Pujades.

Arribada: pg. Pujades (entre Roger de Flor i Wellington).

Sortida i arribada al Passeig Pujades

Adreça:
Passeig de Pujades, 7
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Sortida i arribada al Passeig Pujades
Quan
19/02/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any