Mobile Week 2020

La quarta edició de la Mobile Week Barcelona comença el 20 de febrer amb el lema “Tecnologia per a la ciutadania” i 150 activitats als deu districtes de la ciutat, que permetran que tothom participi activament dels canvis derivats de les novetats tecnològiques.

Les activitats se centren en tres temes: la robòtica i la intel·ligència artificial, les dades i la ciberseguretat i la mobilitat del futur amb la creació de models més sostenibles.

Les xerrades i els tallers previstos permetran, per exemple, que la ciutadania descobreixi què passa quan accepta una galeta, el potencial del vehicle elèctric, com preparar-se professionalment per a un món de robots o deu maneres per millorar la seva ciberseguretat.

El programa culminarà amb el Family Day, una jornada dedicada a les famílies que tindrà lloc el diumenge 1 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. S’hi faran activitats on els assistents podran interactuar amb la tecnologia construint un robot, experimentar la realitat augmentada o punxar música electrònica. Els tallers es complementaran amb conferències sobre com educar a través de la tecnologia o adoptar hàbits cibersaludables.

Consulteu-ne la programació aquí.


Sota el lema "Tecnologia per a la ciutadania", la Mobile Week oferirà a la ciutadania un espai on poder participar activament dels canvis que porten les novetats tecnològiques

Les xerrades i els tallers previstos permetran, per exemple, que el ciutadà conegui què passa quan accepta una cookie, que conegui el potencial del vehicle elèctric o 10 maneres per millorar la seva ciberseguretat

La quarta edició de la Mobile Week Barcelona arrenca el 20 de febrer, inclourà 150 activitats als 10 districtes i acabarà l´1 de març amb el Family Day a l´Antiga Fàbrica Damm

L´edició d´enguany porta per lema "Tecnologia per a la ciutadania" i presenta una programació de debats i activitats obertes i gratuïtes que conviden al ciutadà a entendre millor l´ús de la tecnologia mitjançant la reflexió i la participació activa. Les conferències i tallers se centren en tres temàtiques: la robòtica i la intel·ligència artificial, per reflexionar sobre com es combina la intel·ligència humana amb l´artificial; les dades i la ciberseguretat, per debatre sobre l´ús adequat de les dades; i la mobilitat del futur amb la creació de models més sostenibles.

La Mobile Week, impulsada per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), va néixer fa quatre anys a Barcelona amb l´objectiu de posar a l´abast dels ciutadans i ciutadanes un espai de participació i reflexió sobre la tecnologia.

Barcelona acollirà, per quart any consecutiu, una programació amb més de 150 activitats distribuïdes per tots els barris de la ciutat entre el 20 de febrer i l´1 de març. Les conferències es concentraran en 3 espais diferents: 'ImaginCafé', el Centre Cívic Cotxeres-Borrell i l´Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Experts de diferents àmbits compartiran amb la ciutadania el seu coneixement i visió de la tecnologia com Alfons Cornella, fundador de la consultora d´innovació Institute of Next; Diana Mesa, project manager de SEAT Urban Mobility; o Ander Orcasitas, Director Iberia de Dynamic Yield i expert en personalització de serveis digitals i gestió de dades.

Els tallers, repartits per tots els districtes de Barcelona, oferiran als participants la possibilitat de descobrir nous hàbits per moure´ns eficientment per les ciutats, com fer un bon us de les xarxes socials i evitar l´addicció tecnològica, què hi ha darrera l´acceptació d´una cookie o com la intel·ligència artificial pot canviar el nostre dia a dia.

Mobile Week llançarà una activitat interactiva, "Ciutadania Connectada", amb l´objectiu de fer reflexionar els ciutadans sobre quin és el seu nivell de connectivitat. A través d´una sèrie de preguntes podran descobrir quina és la seva relació amb la tecnologia, comparatives d´hàbits per barri i obtenir dades globals sobre la connectivitat dels ciutadans de Barcelona.

La inauguració de la Mobile Week tindrà lloc el 20 de febrer a les 18h a l´Auditori ONCE on amb la conferència "Té la tecnologia una discapacitat? Cap a un futur més inclusiu" de Joan Pahisa, gestor de projectes de tecnologia accessible i R+D de Fundació ONCE. I el programa culminarà amb el Family Day, el diumenge 1 de març a l´Antiga Fàbrica Damm, amb una jornada dedicada a famílies. Es realitzaran activitats on els assistents podran interactuar amb la tecnologia construint un robot, experimentar la realitat augmentada o punxar música electrònica. Els tallers es complementaran amb conferències sobre com educar a través de la tecnologia o adoptar hàbits cibersaludables.

Programa

Diferents espais de la ciutat

Població:
Barcelona
On
Diferents espais de la ciutat
Quan
Del 20/02/2020 al 01/03/2020.

Web

Web:
mweek.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any