‘Cantando bajo la lluvia’

Espectacles. Després de l’èxit de La jaula de las locas i La tienda de los horrores, Àngel Llàcer i Manu Guix ens porten la comèdia musical més romàntica de tots els temps.

Àngel Llàcer i Manu Guix duen a la motxilla una llista d’èxits compartits en escenaris, entre els quals es troben La jaula de las locas i La tienda de los horrores . Amb l’ambició de seguir sumant-ne, la parella de talents torna al Tívoli amb una nova història. Aquesta vegada, ho fan amb la direcció d’un dels grans musicals romàntics de tots els temps.

Del 15 de setembre al 24 d’octubre, la sala serà l’escenari de Cantando bajo la lluvia , una adaptació del clàssic que explica una història d’amor dels anys vint, coincidint amb la transició del cinema mut al sonor. El guió deixa en evidència les dificultats dels professionals i artistes del sector a l’hora d’adaptar-se a les noves tècniques, en una sàtira formada per més de trenta actors i ballarins, entre els quals trobem Ivan Labanda, Diana Roig, Ricky Mata i Mireia Portas.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Tívoli.

Al setembre de 2021 s'estrena la comèdia musical més romàntica de tots els temps: 'Cantando bajo la lluvia', el nou projecte d'Àngel Llàcer i Manu Guix, després d'l'èxit de la 'La Jaula de las Locas' i 'La Tienda de los Horrores'. 

Músiques icòniques i coreografies espectaculars ompliran el Teatre Tívoli d'elegància, glamour i felicitat.

Direcció: Àngel Llàcer i Manu Guix

Coreografia: Miryam Benedited

Teatre Tívoli

Adreça:
Casp, 8*10
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Teatre Tívoli
Quan
Des de 15/09/2021 al 27/02/2022

Web

Web venda d'entrades:
http://www.grupbalana.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any