‘La jaula de las locas’

Espectacle prorrogat

La jaula de las locas està protagonitzada per Ivan Labanda i Àngel Llàcer, que també dirigeix l’obra, i té Manu Guix com a director musical.

El muntatge es basa en la versió revival del musical de gran format, considerat un dels més influents de la història, que va guanyar tres Tonys i tres Drama Desk Awards l’any 2010.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Tívoli.
Es venen les entrades a:
Teatre Tívoli.


Producció de Nostromo Live, dirigida i protagonitzada per Àngel Llàcer i amb dirección musical de Manu Guix. El Muntatge és basa en la versión revival del musical de gran format, considerat 1 dels més influents de la història, que va guanyar 3 premis Tony i 3 premis Drama Desk Adwards l'any 2010.

L'afable vida de parella de Albin i Georges, propietaris del club nocturn La Cage aux Folles de Saint Tropez, es veu totalment alterada per una notícia inesperada. Jean Michel, el fill de Georges, es va a casar amb la filla d'un diputat ultraconservador, defensor dels valors més tradicionals en la vida familiar. La trobada explosiva entre dues famílies tan diferents deslliga una divertidíssima comèdia plena d'amor i de situacions delirants.

Inspirada en la popular obra de Jean Poiret, el musical és fruit del talent de Jerry Herman i Harvey Fierstein. Amb nou premis Tony i tres Drama Desk Award, "La Jaula de las Locas" s'ha representat ininterrompudament per tot el món des de la seva estrena. Aquesta temporada, arriba al Teatre Tívoli en una espectacular versió dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix.

"La Jaula de las Locas" és un gran cant a la llibertat individual i col·lectiva. Una atrevida posada en escena, sorprenents coreografies, exuberant disseny de vestuari i una temàtica universal, ho converteixen en un dels musicals més aclamats de la història. Cada funció transforma "La Jaula de las Locas" en una festa, una celebració de la joie de vivre que se sap com comença, però mai com acaba!

El paper de Albin serà interpretat per Àngel Llàcer en totes les funcions excepte dimecres a les 20.30 h i divendres a les 18 h. Durant el període d'exhibició, poden donar-se altres canvis a causa de malalties o esdeveniments fora del control de la producció.

Teatre Tívoli

Adreça:
Casp, 8*10
:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08010
Població:
Barcelona
On
Teatre Tívoli
Quan
Del 14/09/2018 al 13/01/2019.

Web

Web venda d'entrades:
www.grupbalana.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any