Viu una experiència diferent i única de la Casa Batlló

Experiències. La Casa Batlló celebra el desè aniversari de les Nits Màgiques.

El Patrimoni Mundial de la Unesco ofereix, a partir de l’1 de juliol, una visita molt més completa en les seves Nits Màgiques .

Ja fa 10 anys que, a part de la visita guiada, els visitants acaben el recorregut sota el cel de Barcelona , al terrat de la Casa Batlló.

T’agrada la idea? A més, presenta una agenda musical variada que inclou un ventall de tretze artistes de diferents disciplines musicals per a tots els gustos, de què podràs gaudir amb una copa gratuïta en un ambient únic a l'aire lliure, al cim de la Casa Batlló!

A més, per celebrar aquesta desena edició, han preparat una gran novetat: l’experiència immersiva ‘10D Experience’, que estrena 2.000 m² més de la Casa Batlló mai vistos fins ara i presenta una llarga llista de novetats.

Què esperes per viure l’experiència? 

Aquí podràs trobar més informació sobre les entrades , així com consultar la programació dels concerts.


Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Batlló.
Es venen les entrades a:
Casa Batlló.

Aquesta primavera, el Terrat de la Casa Batlló, joia arquitectònica d´Antoni Gaudí, presenta Nits Màgiques de l´1 de juny fins a finals d´octubre. De dimarts a dissabte, la màgica terrassa modernista torna a acollir una vetllada única amb una variada agenda musical que compta amb un elenc de 13 artistes de diferents disciplines musicals per a tots els gustos.

Aquesta edició de Nits Màgiques celebra el seu 10è aniversari amb una gran novetat: la nova experiència immersiva ‘10D Experience’ que estrena 2.000 m2 més de la Casa Batlló mai vistos fins al moment i presenta una llarga llista de novetats, on destaquen dues noves sales immersives: Gaudí Dôme, una cúpula de més de 1.000 pantalles, amb 21 canals d´àudio i un mapping que ens parla del origen de la inspiració del geni, i Gaudí Cube, un cub LED de sis cares únic al món que presenta l´obra de l´artista digital Refik Anadol "En la ment de Gaudí". Un espai envoltant capaç de canviar la percepció de la realitat i que ofereix un viatge a la ment de l´arquitecte per veure la realitat amb els seus ulls.

L´entrada de Nits Màgiques inclou visita cultural completa a la Casa Batlló culminant amb l´actuació musical a la terrassa. Per a aquesta edició, es realitzen dues sessions diàries: a les 18h i a les 20h. Es tracta d´una experiència de 2 hores de durada, la primera hora inclou la visita cultural ‘10D Experience’ i la segona el concert al terrat.

Artistes

Per a aquesta nova edició de Nits Màgiques, la Casa Batlló proposa la següent cartera d´artistes: La Mar de Rumba una barreja de jazz fusió, bossa nova i per descomptat rumba amb el duo de María Blanco i David Torras, Luna Llena duo de guitarra espanyola i dansa flamenca amb Sergi Vicente i Juan Ruano, el swing i jazz de la mà de Gisela Novais, la cantant i compositora catalana d´origen britànic Monica Guech, la versatilitat del cantant anglès Lexter, Al Sánchez & The Speedway Runners, un tribut a Elvis, el Rei del Rock & Roll, la banda de jazz, blues, swing i bongaloo Summer Lovers, la barcelonina Carmen Porcar, la dolça veu de Marga Mbande, la cantant, guitarrista i compositora Gigi MacFarlane, l´estil funk de Peter Gynt & The Suites. I finalment, com a noves incorporacions d´aquesta edició, La Dama y los Vagabundos i María Expósito.

Adreça:
Pg Gràcia, 43
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
Quan
Des de 01/06/2021 al 30/10/2021

Web

Web venda d'entrades:
http://www.casabatllo.es

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any