Ono dirigeix la ‘Cinquena’ de Beethoven

La Cinquena és la simfonia per excel·lència. Una obra indispensable en què descobrim nous girs, nous matisos i noves sensacions cada cop que l’escoltem. Kazushi Ono encara no ens l’havia ofert i aprofita aquest festival centrat en Beethoven per interpretar-la al capdavant de l’OBC. Comença amb les quatre notes més famoses de la història de la música i ens acompanya durant mitja hora per camins musicals que només un geni com Beethoven sabia obrir.

El programa es completa amb una dificilíssima i emotiva escena de concert per a soprano i orquestra i amb l’heroica obertura inspirada en la història del general romà Coriolà.

L’altre plat fort és l’estrena a Barcelona de l’obra inspirada en Beethoven que l’OBC ha encarregat a Héctor Parra, conjuntament amb la Filharmònica de Colònia.

La soprano Michaela Kaune i el baríton Georg Nigl actuaran com a intèrprets convidats.

 

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


DIRECTOR I INTÈRPRETS CONVIDATS:
Kazushi Ono, director | Michaela Kaune, soprano | Georg Nigl, baríton

REPERTORI:
Beethoven: Coriolà. Obertura, op. 62 | Beethoven:"Ah, pèrfid!" Escena i ària, op. 65 | Parra: Obra encàrrec per a baríton i orquestra | Beethoven:Simfonia núm. 5 en Do menor, op. 67


La Cinquena és la simfonia per excel·lència. Una obra indispensable en què descobrim nous girs, nous matisos i noves sensacions cada cop que la sentim. Kazushi Ono encara no ens l'havia ofert i aprofita aquest festival centrat en Beethoven per interpretar-la al capdavant de l'OBC. Comença amb les quatre notes més famoses de la història de la música i ens acompanya durant mitja hora per camins musicals que només un geni com Beethoven sabia obrir.

El programa es completa amb una dificilíssima i emotiva escena de concert per a soprano i orquestra i amb l'heroica obertura inspirada en la història del general romà Coriolà. L'altre plat fort és l'estrena a Barcelona de l'obra inspirada en Beethoven que l'OBC ha encarregat a Héctor Parra, conjuntament amb la Filharmònica de Colònia.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
C Lepant, 150
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
Del 31/01/2020 al 02/02/2020.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any