Pessebre tradicional de Barcelona al Museu Marès

Tradicions. Dedicat a Sant Francesc d’Assís, el pessebre s’inspira en pintors de l’època, fent especial referència a Giotto di Bondone.

Pessebre d’estil tradicional que enguany s’emmarca en la celebració dels 800 anys del Pessebre. El pessebre vol ser una recreació de l’època de Sant Francesc d’Assís, tot i que la vestimenta de les figures sigui de finals del segle XIX.

Podem veure diferents escenes clàssiques del pessebre, com el naixement, l’anunciació, el camí dels Reis…

A més, compta amb una escena de Sant Francesc i alguna escena amagada, amb figures icòniques del pessebrisme català com el caganer.

Horaris

Visita el pessebre tradicional de Barcelona al Museu Marès!

Pessebre d’estil tradicional que enguany s’emmarca en la celebració dels 800 anys del Pessebre. Dedicat a Sant Francesc d’Assís, el pessebre s’inspira en pintors de l’època, fent especial referència a Giotto di Bondone. El pessebre vol ser una recreació de l’època de Sant Francesc, tot i que la vestimenta de les figures sigui de finals del segle XIX.

Podem veure diferents escenes clàssiques del pessebre, com el naixement, l’anunciació, el camí dels Reis… A més, compta amb una escena de Sant Francesc i alguna escena amagada, amb figures icòniques del pessebrisme català com el caganer.

El guarniment floral del pessebre compta amb la col·laboració de la Casa dels Oficis de l’Espectacle en viu de Barcelona Activa, un projecte de formació de joves en l’àmbit de l’espectacle amb una especialització en la decoració amb art floral.

Museu Frederic Marès

Adreça:
Plaça de Sant Iu, 5
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Museu Frederic Marès
Quan
Des de 25/11/2023 al 07/01/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any