Pista de gel al Tibidabo

Patinatge. El Parc d’atraccions celebra el Nadal amb una pista de gel oberta a tota la ciutadania.

La pista de gel, de 200 m2 i amb capacitat per a 40 persones, està instal·lada a la Plaça dels Somnis i estarà operativa sempre que el Parc d’atraccions estigui obert, fins al 5 de gener,

Per raons de sostenibilitat, la pista està feta d’un material sintètic que permet obtenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel real. Es tracta de panells de polietilè, un material nou i revolucionari sense consum energètic ja que, a diferència de les pistes de gel convencionals, no necessita aigua ni electricitat per conservar-se.

L’accés a la pista de gel està inclòs al preu de l’entrada al Tibidabo, però també hi ha la possibilitat de fer ús de la pista sense visitar la resta del Parc, abonant 5 euros.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Parc d'Atraccions del Tibidabo.

El Parc d’atraccions Tibidabo celebra el Nadal amb una pista de gel oberta a tota la ciutadania. La pista s’instal·larà a la Plaça dels Somnis i estarà operativa del 26 de novembre al 5 de gener, sempre que el Parc estigui obert.

Aquesta pista, de 200 m2 i amb capacitat per a 40 persones, està feta d’un material sintètic que permet obtenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel real, garantint així la sostenibilitat. En concret, està feta de panells de polietilè, un material nou i revolucionari amb un consum energètic inexistent ja que, a diferència de les pistes de gel convencionals, no necessita aigua ni electricitat per conservar-se.

L’accés a la pista de gel està inclòs al preu de l’entrada al Parc, però també hi haurà la possibilitat de fer ús de la pista sense visitar la resta del Parc, abonant 5 euros.

Parc d'Atraccions del Tibidabo

Adreça:
Plaça del Tibidabo, 3
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Població:
Barcelona
On
Parc d'Atraccions del Tibidabo
Quan
Des de 26/11/2022 al 05/01/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any