Posa’t la gorra!

A la plaça de la Cascada Monumental.

La 19a festa “Posa’t la gorra!” arriba amb un esperit de renovació, amb una gorra que canvia la pell per fer-se més forta i resistent. Aquesta serà una edició diferent, global i molt participativa, que donarà la veu als joves perquè liderin els grans canvis que necessita el món.

L’escenari de la festa, situat a la plaça de la cascada de la Ciutadella, el dinamitzarà el Mag Lari, i hi haurà actuacions de Xiula i la Zebrass Marching Band. També s’oferiran tallers i entreteniment per a nens i nenes i adults. El punt àlgid de la celebració serà la lectura del manifest, a càrrec de joves i infants que han viscut la realitat de la malaltia.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Es venen les entrades a:
Associació Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. De Barcelona, Tarragona i Lleida.
Organitzat per:
Associació Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.


Encetem la 19a edicció del "Posa´t la Gorra!" amb esperit de renovació, presentem una gorra que canvia la pell per fer-se més forta i resistent. Una fortalesa necessària per encarar els grans canvis que seran liderats pels joves.

Volem que aquesta sigui una edició diferent, global i molt participativa, volem donar la veu als joves que sabem que tenen molt a dir. Nosaltres, com sempre, arranquem amb il·lusió i moltes ganes, doncs sabem que és esperada per a molta gent! I és que el "Posa´t la Gorra!" és una campanya que cada vegada arriba més lluny gràcies al suport incondicional i la implicació de moltes persones, entitats, institucions, empreses i societat civil.

Amb tot aquest suport, estem aconseguint que les famílies amb un infant i adolescent amb càncer tinguin més recolzament, comptin amb més recursos i sobretot, no se sentin soles!

L´escenari, ubicat a la plaça de la Cascada, estarà dinamitzat per Maglari, amb actuacions de Xiula, que torna per segon any consecutiu, i la Zebrass Marching Band. A la plaça hi haurà
tallers i entreteniment per a petits i grans. El punt àlgid esdevé amb la lectura del manifest a càrrec de joves i infants que han
viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta d´AFANOC i els representants institucionals.

Parc de la Ciutadella

Adreça:
Pg Picasso, 21
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Parc de la Ciutadella
Quan
14/12/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any