BizBarcelona

Fires. Torna la fira BizBarcelona

BizBarcelona, el saló de l’emprenedoria, torna amb l’objectiu de col·laborar en la reactivació de l’economia i de les empreses i en la recuperació de l’ocupació i el talent.

En els últims anys la col·laboració d’entitats, institucions i empreses que suposa aquest esdeveniment ha impulsat la creació o el creixement d’empreses que s’han sumat a l’ecosistema emprenedor i empresarial de Barcelona.

Després de la difícil situació econòmica generada per la crisi de la covid-19, redoblem esforços per donar suport a la reactivació dels negocis, l’impuls de l’emprenedoria i la creació d’oportunitats de treball per al talent local.Altres

Se celebra a:
Fira Barcelona.
Organitzat per:
Fira Barcelona.

En BIZBARCELONA estem decidits a col·laborar en la reactivació de l´economia, de les empreses i la recuperació de l´ocupació i el talent. En els últims anys la col·laboració d´entitats, institucions i empreses que suposa aquest esdeveniment ha impulsat la creació o creixement d´empreses que s´han sumat a l´ecosistema emprenedor i empresarial de Barcelona. La nostra missió ha estat ajudar a persones emprenedores, autònoms i autònomes, pimes, start-ups i empreses.Després de la difícil situació econòmica generada per la crisi de la COVID-19 redoblem esforços per a donar suport a la reactivació dels negocis, l´impuls de l´emprenedoria i la creació d´oportunitats de treball per al talent local.

Fira Barcelona

Adreça:
Av Reina Maria Cristina, 2*16
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Fira Barcelona
Quan
Des de 09/11/2021 al 11/11/2021

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any