Alva Noto i BCN216

El músic i artista multimèdia Carsten Nicolai (Alva Noto per als seus projectes musicals) desenvolupa la seva obra en el territori on es troben l’art, la música i la ciència.

L’any 2008, en el marc del festival Digressions, de L’Auditori, BCN216 va tenir el primer contacte amb Carsten Nicolai, en un concert on el conjunt va experimentar amb la possibilitat de traslladar la seva música, exclusivament electrònica, al món dels instruments de tradició clàssica. El resultat va ser Argonaut 2.4.

Deu anys després, BCN216 aprofundeix en aquesta via de recreació musical amb una nova col·laboració amb el reconegut artista alemany.

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.
Es venen les entrades a:
L'Auditori de Barcelona. Una hora abans de l'espectacle.
Es venen les entrades a:
L'Auditori de Barcelona. De dimarts a divendres de 17 a 21 h, i dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 21 h.


Repertori:

Alva Noto: Obres per a ensemble i electrònica.

Intèrprets i artistes convidats:

bcn216.
Alva Noto, electrònica.

Programa:

El músic i artista multimèdia Carsten Nicolai (Alva Noto per als seus projectes musicals) és un referent indiscutible de la música electrònica actual. Nicolai desenvolupa la seva obra en el territori comú entre art, música i ciència, cercant vies que permetin superar la separació entre les diverses formes de percepció sensorial. Col·laborador habitual d'artistes com ara Ryoji Ikeda (Cyclo), Frank Bretschneider (Signal), Olaf Bender (Diamond Version), Blixa Bargeld (ANBB) o Ryuichi Sakamoto, Carsten Nicolai és el cofundador, juntament amb Bretschneider, del segell alemany Raster-Noton. D'estètica minimalista i fortament influït pel pensament científic, Carsten Nicolai busca reduir la música electrònica als seus fonaments matemàtics més bàsics. L'any 2008, en el marc del festival Digressions programat a L'Auditori, bcn216 va tenir el primer contacte amb Carsten Nicolai, en un concert on l'ensemble va experimentar amb la possibilitat de traslladar la seva música, exclusivament electrònica, al món dels instruments de tradició clàssica. El resultat va ser Argonaut 2.4. Deu anys més tard, bcn216 aprofundeix en aquesta via de recreació musical amb una nova col·laboració amb el reconegut artista alemany.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
Lepant, 150
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
18/07/2019

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
902 150 015

Web

Web venda d'entrades:
ticketmaster.es
Web venda d'entrades:
auditori.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any