‘Sopar amb estrelles’ a l'Observatori Fabra

Gastronomia i ciència. Una proposta gastronòmica i astronòmica per explorar l’espai des d'un indret idíl·lic.

Durant els vespres dels mesos d’estiu, l’ Observatori Fabra organitza Sopar amb estrelles, experiència que combina la divulgació científica i l'observació astronòmica amb una suggeridora proposta gastronòmica

Del 31 de maig de juny al 6 d’octubre, tindreu l’oportunitat de sopar a l’aire lliure en un dels miradors privilegiats de Barcelona, assistir a una conferència científica de mitja hora on podreu fer les vostres preguntes i, finalment, contemplar elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar amb un dels telescopis més grans i antics d’Europa encara funcionament.

Les conferències són en català o castellà, cal comprovar l’idioma de la conferència abans de fer la reserva.

Més informació i reserves.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Observatori Fabra.

L’Observatori Fabra acull “Sopar amb estrelles” durant els mesos d’estiu, una activitat que combina la divulgació científica i l'observació astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica.

Els sopars tenen lloc a l'aire lliure, en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona. La vetllada s’inicia amb el sopar, una imaginativa i deliciosa proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, que se serveix a la terrassa.

A continuació es fa una visita al museu, la sala noucentista i el telescopi de passos, i s'accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals. Des de la cúpula, es podrà observar elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament.

Les conferències són en català o castellà, cal comprovar l’idioma de la conferència. Podeu consultar el calendari en aquest enllaç

Programa

20:15 h Registre d'entrada i benvinguda amb copa de cava, cervesa o suc.

20:30 h Sopar a la terrassa mirador

21:45 h Conferència científica

22:10 h Visita guiada i observació a través del telescopi

23:30 h Finalització de la vetllada a l'observatori Fabra

Observatori Fabra

Adreça:
Ctra Observatori Fabra, 27
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Població:
Barcelona
On
Observatori Fabra
Quan
Des de 31/05/2024 al 06/10/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any